Bucovina Rădăuți, obiectiv îndeplinit

Echipa pregătită de tânărul tehnician, Ionuț Plămadă, a reușit calificarea în play-off-ul Seriei I cu ceva emoții.

Rădăuțenii își îndeplinesc obiectivul și prind în extremis ultimele bilete pentru play-off după ce penultima clasată a Seriei a fost aproape de a produce o adevărată surpriză pe stadionul Municipal din Rădăuți. Meciul a început cum nu se putea mai bine pentru rădăuțeni care susținuți de câteva sute de persoane din tribună aveau nevoie doar de un singur punct pentru a-și asigura prezența în play-off-ul campionatului. Pe finalul primei reprize, Adrian Stroe a deschis scorul, iar Bucovina Rădăuți era cu un pas și jumătate în play-off.

Mult mai relaxați în repriza secundă, rădăuțenii aveau să fie taxați de Bogdan Ungureanu în minutul 71 și Alin Priboi în minutul 82 care au reușit să întoarcă rezultatul, moment în care timpul a înghețat pe stadionul Municipal din Rădăuți, iar fanii echipei lui Plămadă erau șocați. Cu trei minute înainte de finalul jocului, rădăuțenii obțin un penalty, iar Mugur Florescu transformă lovitura de la 11 metri fără emoții. Se termină 2-2, iar bucuria de pe stadion este imensă, Bucovina își îndeplinește obiectivul, iar de acum totul este un bonus pentru suporteri.

Bucovina Rădăuți va debuta în play-off chiar în compania celeilalte echipe sucevene calificată în această fază și anume Foresta Suceava. Duelul va avea loc pe Areni în perioada pe data de 2 aprilie.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts