Bucovina Rădăuți, în mare formă înaintea duelurilor cu Șomuz Fălticeni și Foresta Suceava

Rădăuțenii pregătiți de tehnicianul Iulian Ionesi sunt pe val înaintea duelurilor cu Șomuz Fălticeni și Foresta Suceava după patru victorii consecutive. 

Bucovina Rădăuți a urcat pe poziția a treia în clasamentul Seriei I după ce s-a impus și pe terenul formației CS Dante Botoșani cu scorul de 3-1. Rădăuțenii și-au făcut jocul ușor încă din minutul 11 când golgheterul Ionel Stoian a deschis scorul pe stadionul din Dorohoi. 14 minute mai târziu, Robert Ciobanu mărește avantajul rădăuțenilor și duce scorul la 2-0 în urma unei gafe a goalkeeper-ului botoșănean. Vespazian Colban a sperat în revenirea echipei sale o dată cu golul marcat de Merticariu înainte de pauză. Repriza secundă nu a mai fost atât de bogată în goluri și în ocazii, însă formația rădăuțeană a mai punctat o dată prin Mugur Florescu în minutul 83, stabilind totodată scorul final de 3-1 în favoarea echipei pregătite de Iulian Ionesi.

Trei puncte importante pentru rădăuțeni atât în economia campionatului cât și pentru moralul dinaintea derby-ului cu Șomuz Fălticeni de sâmbăta viitoare.
Bucovina Rădăuți a început partida în următoarea formulă: Puianu – Coajă, Florescu, Chirilescu, Antonesei, Bejenar, Dănilă, Plămadă (cpt), Stroe, Stoian, R. Ciobanu

Au mai intrat: Nistor, Coroamă, Irimescu, Vatamaniuc, E. Ciobanu

Rezultatele etapei a VI-a a Ligii a III-a Seria I:

Echipa gazdă Echipa oaspete Rezultat
CS Dante Botoșani CSM Bucovina Rădăuți 1-3
Șomuz Fălticeni Ceahlăul Piatra Neamț 0-1
Bradu Borca Foresta Suceava 1-3
Sporting Juniorul Vaslui CSM Pașcani 3-0
Hușana Huși Știința Miroslava 0-2

Clasamentul Ligii a III-a Seria I:

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Tudy BT

Total
0
Shares
Related Posts
Citește mai mult

TOȚI ȘTIAU!

Într-o Românie coruptă, unde funcțiile în instituțiile statului sunt date pe criterii politice, nu ar trebui să ne…