Bucovina Rădăuți – Foresta Suceava, ultima repetiție înainte de play-off

În acest weekend, sezonul regulat al Seriei I a Ligii a III-a, se va încheia cu un nou episod din derby-ul județului: Bucovina Rădăuți și Foresta Suceava. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00, pe stadionul Municipal din Rădăuți și va fi unul cu adevărat de foc, cu multe emoții și cu multe implicări pentru cele două echipe.

Deși sezonul se încheie în acest weekend, nu toate echipele vor juca meciurile programate. Gruparea fălticeneană Somuz va urmări runda de sâmbătă de pe margine, deoarece va câștiga la ”masa verde” meciul cu Dante Botoșani, care a fost exclusă din campionat. Cu toate acestea, celelalte meciuri programate vor avea loc așa cum era stabilit.

Astfel, în etapa a XVIII-a a Ligii a III-a, seria întâi, Stiința Miroslava va întâlni Viitorul Darabani, FK Miercurea Ciuc II va juca împotriva echipei CSM Bacău, Rapid Brodoc va întâlni Ceahlăul Piatra Neamț, iar Bucovina Rădăuți se va confrunta cu Foresta Suceava în cadrul derby-ului de la Rădăuți.

Meciul dintre Bucovina Rădăuți și Foresta Suceava se anunță unul plin de tensiune și cu multe emoții, cu multe implicări pentru ambele echipe, dar și cu multe orgolii. Trupa antrenată de Dorin Goian ocupă prima poziție cu 42 de puncte, în timp ce echipa pregătită de Marius Lup ocupă locul secund cu 34 de puncte.

 

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts