Sponsori Sponsori

Bucovina Rădăuți a obținut un punct după ce a fost condusă cu 2-0 de Dante Botoșani

Antepenultima etapă programată în acest an i-a adus Bucovinei Rădăuți un punct după ce timp de aproape o oră a fost condusă cu 2-0. 

Formația pregătită de Ionuț Plămadă a plecat neînvinsă de la Bucecea după ce șansele au devenit aproape nule la scorul de 2-0 pentru gazde. Dante Botoșani nu a fost capabilă să țină de scor, iar rădăuțenii au scos in-extremis un egal în urma reușitelor semnate de Armand Șvichi și Radu Ungurianu.

Rădăuțenii au început partida cu stângul, iar în minutul 3 Dante Botoșani a deschis scorul pe terenul din Bucecea avându-l ca marcator pe Sebastian Ababei. Golul înscris în minutul 3 s-a menținut până la pauză în ciuda șanselor de gol ale ambelor echipe. În partea secundă, fostul fundaș al rădăuțenilor, Vasile Forizs, a majorat diferența de pe tabelă în minutul 56 pentru gazde, iar trupa lui Plămadă părea că se îndreaptă spre un rezultat negativ.

Cinci minute mai târziu, Bucovina Rădăuți a dat semne de revenire în joc după ce a redus din diferență în urma unui penalty transformat de Armand Șvichi. Golul egalizator a venit pe final, în minutul 89, Radu Ungurianu reușește să restabilească egalitatea pe tabelă și să decidă rezultatul final al partidei.

Bucovina Rădăuți a început partida în următoarea formulă: Udeanu – Florescu, Dumitraș, Șpac, Coajă, Leonte, Ungurianu, Stroe, Coroamă, Săhlean, Aftanache. 

După cele 13 etape, Bucovina Rădăuți ocupă locul al treilea cu 23 puncte în clasament având un bilanț de 7 victorii, 2 egaluri și 4 înfrângeri.

În runda următoare, Bucovina Rădăuți va primi vizita pe teren propriu a grupării Viitorul Darabani într-un meci programat, sâmbătă, 26 noiembrie, începând cu ora 14:00.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts