Sponsori Sponsori

Bradul Putna învinge pe liderul Ligii a IV-a, Șomii Gura Humorului, iar ultima etapă devine crucială

Șoimii Gura Humorului, Juniorul Salcea și Bradul Putna se vor lupta în ultima etapă pentru a cuceri titlul în Liga a IV-a și pentru a obține totodată biletele către barajul de promovare în Liga a III-a. 

Final de sezon cu emoții pentru trei echipe sucevene care vor da bătălia finală în ultima etapă. Bradul Putna a relansat lupta pentru campionat cu victoria din penultima rundă în fața liderului, Șoimii Gura Humorului. Cosmin Coroamă a reușit un hat-trick de senzație în victoria cu 3-0 pe care trupa pregătită de Dimitrie Bîru a obținut-o pe teren propriu în fața humorenilor.

Progresul Frătăuții Vechi nu a avut milă de Bucovina Dărmănești pe care a învins-o în deplasare la Măriței cu scorul de 5-0. David Ilie și Theodor Lelcu cu o dublă și Sebastian Ignătescu și-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Forestierul Frumosu a făcut spectacol pe teren propriu și a arătat poftă de goluri în partida cu Recolta Fântânele. Gazdele s-au impus cu scorul de 5-1 grație reușitelor semnate de Daniel Timiș (două goluri), Sergiu Pelinar, Cătălin Ciornei și Vasile Hrab. Golul de onoare al oaspeților a fost înscris de Costinel Dobresenciuc.

Sporting Poieni Solca a reușit o victorie importantă pe propriul teren în fața formației Minerul Iacobeni, scor 4-0. Ionuț Buburuzan (două goluri), Iulian Andriescu și Răzvan Lăzăreanu au punctat pentru victoria echipei gazdă.

Șomuzul Preutești a fost demolată pe teren propriu de formidabila echipă a Viitorului Liteni. Jucătorii antrenați de Demis Maranda și Cătălin Holca s-au impus cu scorul de 11-1. Codău (4 goluri), Sahru (3 goluri), Maftei, Agheorghoesei, Ghiorghiciuc și Pelepco au înscris în umilința sezonului pentru formația din Preutești.

Juniorul Salcea a dispus la masa verde de ASA Rarău după ce formația din Câmpulung Moldovenesc s-a retras din campionat. Același scor a fost înregistrat și în partida pe care Juniorul Suceava trebuia să o dispute în compania formației Bucovina II Rădăuți. Moldova Drăgușeni a stat în această etapă.

Clasamentul Ligii a IV-a: 

# Echipa M P
1 ACS FC Șoimii Gura Humorului 27 71p
2 ACS Juniorul Salcea 27 70p
3 CS Bradul Putna 27 69p
4 ACS Juniorul Suceava 27 63p
5 CSO Viitorul Liteni 27 52p
6 AS Progresul Frătăuții Vechi 27 41p
7 ACS Forestierul Frumosu 27 41p
8 ACS Șomuzul Preutești 28 39p
9 ACS Moldova Drăgușeni 27 36p
10 ACS Recolta Fântânele 27 34p
11 ACS Sporting Poieni Solca 27 28p
12 AS Minerul Iacobeni 27 24p
13 AS Bucovina Dărmănești 27 21p
14 AS Amatorii Rarău 27 6p
15 CSM Bucovina II Rădăuți 27 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto arhivă: Cristian Ploșceac 

 

 

Total
0
Shares
Related Posts