Boxul sucevean fără bani și în 2021?!

Anul 2020 a fost un an greu din toate punctele de vedere pentru Clubul Sportiv Municipal Suceava, iar viitorul nu sună deloc bine. 

După pandemia care a lovit în toate sporturile de pe mapamond, secția de box a CSM Suceava a dat semne de revenire odată prin rezultatele mai multor pugiliști pregătiți de profesorul Andu Vornicu. Copiii boxului sucevean au obținut rezultate remarcabile în cadrul competițiilor naționale, motiv pentru care diverși oameni de afaceri din județul Suceava nu i-au uitat și s-au gândit să le ofere un mic premiu pentru a-i încuraja pe viitor. Însă problema, pare că este alta, deși face parte din Clubul Sportiv Municipal, secția de box a fost uitată chiar de cei de la care ar fi trebuit să primească susținere. Obișnuit deja cu munca voluntariatului, Andu Vornicu trage un semnal de alarmă și își dorește ca elevii săi să fie recompensați pe măsura rezultatelor obținute.

”Boxul sucevean nu a primit NIMIC în anul 2020 în condițiile în care avem sportivi în loturile naționale.”, a fost mesajul transmis de antrenorul sucevean, Andu Vornicu. 

Problemele financiare din cadrul CSM Suceava nu sunt de ieri de astăzi, însă cei care au datoria să sprijine clubul nu o fac. Vrem performanță pe bani puțini sau chiar pe nimic. Elevii pregătiți de Andu Vornicu au arătat și în 2020 că există un potențial fantastic în acest sport, însă mai devreme sau mai târziu, mulți dintre campionii sau vice-campionii pe care i-a dat Suceava în cadrul concursurilor naționale vor pleca pe ușa din spate cu un gust amar. Sportivii de azi pot fi campionii de mâine, dar nu, nu la Suceava.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts