Boxul sucevean din nou pe podium

Sunt mult mai mulți campioni care nu ajung vreodată să fie campioni. Îmi place să repet asta de câte ori am ocazia. Uneori un meci pierdut e o lecție învățată, așa e în box și așa e în viață, sunt victorii care nu te înalță și înfrângeri care nu te fac neapărat un învins.

Puștii antrenați de Andu Vornicu nu s-au dezis de acest aspect și deși nu au reușit să își adjudece vreun titlu național, au câștigat respectul și admirația noastră, a sucevenilor. Pugiliștii locali au dat tot ce au avut mai bun la competiția din cadrul Cupei României, rezultatele fiind unele deloc de neglijat.

Ceotir Antonio a avut ghinionul de a avea ca adversar un sportiv de anvergură, medaliat european și deși învins, suceveanul a făcut o figură frumoasă, punându-i acestuia din urmă probleme.

Bratu Andrei a reușit un parcurs foarte bun, ajungând să dispute finala în fața unui boxer local din Târgu Jiu, dar din păcate a cedat în fața acestuia la puncte.

Antrenorul Andu Vornicu se declară mulțumit de aceste rezultate, boxul local fiind în opinia sa pe drumul cel bun. Acesta atribuie o parte din acest succes și persoanelor fără de care nu ar fi reușit să-și ducă rodul muncii la cel mai înalt nivel, referendu-se la conducerea clubului, cât și la oamenii de afaceri Codruț Popescu și Ciprian Nuțu de la firma Trutzi.

Felicitări băieți!

Articol scris de: Marian Silviu

Total
0
Shares
Related Posts