Sponsori Sponsori

Cupa ”Ion Nistor” Vicovu de Sus, pregătită de start

În perioada 2-15 august se desfășoară turneul de minifotbal “Ion Nistor” Vicovu de Sus, turneu care se află la prima ediție.

Cei care se află prin zona Bucovinei în această perioadă și care urmăresc competițiile de minifotbal trebuie să știe că la Vicovu de Sus se desfășoară un turneu cu echipe din mai multe județe ale țării. Mai mult decât atât, organizatorii pun la bătaie premii importante, unele în bani, iar altele în diplome.

Turneul se anunță a fi unul dintre cele mai puternice turnee din Moldova și asta nu doar din perspectiva premiilor acordate, ci și din punctul de vedere al valorii echipelor care și-au anunțat participarea la acest turneu. Prin urmare, echipe foarte bune din Iași, Bacău, Bucuresti, Roman, Suceava cu jucători din loturile naționale, dar și echipe locale, echipe cu o mare tradiție în minifotbal vor să cucerească Cupa ”Ion Nistor”.

Programul competiției:

Cu ajutorul Consiliului Local și cu sprijinul unor sponsori mărinimoși, organizatorii vor oferi premii consistente:

  • Locul I – 10000 lei
  • Locul II – 6000 lei
  • Locul III – 3000 lei

De asemenea, vor fi și câteva premii speciale pentru cel mai bun portar, pentru golgheterul competiției, pentru cel mai bun jucător, dar și pentru cea mai fair-play echipă.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts