Atletele de la LPS-CSS Suceava, rezultate remarcabile la Campionatul Național de Marș

Atletele de la cluburile LPS-CSS Suceava, antrenate de profesorii-antrenori Cojocaru Daniela, Tatarau Iustin și Moroșan Ovidiu, au participat la Campionatul Național de Marș – șosea iarnă – Seniori, U23, U20, U18, U16, C1 și C2, care s-a desfășurat la Timișoara. Cu multă muncă și determinare, fetele au reușit să obțină două medalii de bronz, ceea ce reprezintă un succes extraordinar.

Echipa U18 feminin, formată din Horodnic Ștefania, Scheuleac Nicoleta și Ștefanov Ioana, a reușit să obțină o medalie de bronz în proba de 5km. Aceste fete și-au demonstrat puterea și perseverența, dând tot ce au avut mai bun pe parcursul competiției.

De asemenea, echipa C1 Feminin, formată din Pintrijel Alessia, Bistricean Maria, Bistricean Mara și Sfabu Antonia, a obținut o medalie de bronz în proba de 2km. Aceste atlete și-au arătat abilitățile remarcabile în timpul competiției, reușind să demonstreze că munca lor asiduă și dedicarea lor sunt cheia succesului.

Chiar dacă echipa U16 feminin (formată din atletele Suceava) nu a reușit să obțină o medalie, aceste fete merită tot respectul și admirația noastră. Echipa s-a clasat pe locul 6 în proba de 3km și și-au dovedit talentul și ambiția.

Aceste realizări au demonstrat că munca în echipă, perseverența și dedicarea sunt elemente cheie pentru a atinge obiectivele dorite. Felicitări fetelor de la cluburile LPS-CSS Suceava pentru efortul lor și pentru performanțele excepționale obținute la Campionatul Național de Marș.

Total
0
Shares
Related Posts