Sponsori Sponsori

Daniel Stanciuc, tot mai activ în echipa națională a României

Daniel Stanciuc începe să facă pași importanți în cariera sa sportivă, devenind o piesă de bază în echipa națională de seniori a României la doar 19 ani. Evoluția sa bună în meciul cu Insulele Feroe l-a ajutat să prindă echipa de start în returul de la București, unde și-a demonstrat calitățile.

Stanciuc a fost unul dintre jucătorii cheie ai echipei, deschizând scorul în meciul de astăzi și coordonând atacurile “tricolorilor” timp de 54 de minute. Handbalistul legitimat la CSU Suceava a marcat două goluri din patru aruncări și a obținut trei aruncări de la 7 metri, contribuind semnificativ la victoria României cu 25-17 (14-10) împotriva Insulelor Feroe.

Această victorie a dus România pe locul secund în Grupa a 4-a din preliminariile pentru Campionatul European de handbal masculin din 2024, la două puncte în spatele liderului Austria și la două puncte în fața Ucrainei și Insulelor Feroe.

Următorul meci important al echipei va fi împotriva liderului de grupă, Austria, acasă, pe 24 aprilie. Acesta va fi urmat de un meci dificil în deplasare împotriva Ucrainei, pe 30 aprilie. Primele două clasate și cele mai bune patru echipe de pe locul III din cele 8 grupe preliminare se vor califica la Campionatul European, așa că este important ca România să obțină rezultate pozitive în următoarele două meciuri pentru a-și crește șansele de a ajunge la turneul final.

Total
0
Shares
Related Posts