Argint și bronz pentru un sportiv al CSS Rădăuți la Campionatul Național de Tineret de atletism

Campionatul Național de Seniori și Tineret a avut loc weekend-ul trecut, pe stadionul de atletism “Nicolae Mărășescu” din Craiova, în inima Băniei. Competiția s-a desfășurat în zilele de 8-9 iulie 2023 și a adunat sportivi de elită din întreaga țară.

Unul dintre cei care s-au remarcat la acest campionat a fost sportivul Ciprian Costîn de la CSS Rădăuți pregătit de profesorul Bogdan Roșcăneanu. Acesta a concurat în probele de 1.500 de metri și 3.000 de metri la categoria tineret. În prima zi de competiție, Ciprian a reușit să obțină medalia de bronz în proba de 1.500 de metri, demonstrându-și calitățile și determinarea în fața unor sportivi mai experimentați.

În a doua zi a campionatului, Ciprian a participat în proba de 3.000 de metri, unde și-a arătat încă o dată talentul și voința de a reuși. Performanța sa remarcabilă l-a propulsat pe locul doi, obținând titlul de vicecampion național la categoria tineret. Acest rezultat este cu atât mai impresionant cu cât Ciprian se află încă în primul său an ca junior 1, concurând alături de sportivi mult mai în vârstă și cu experiență.

Antrenorul său, Bogdan Roșcăneanu, este mândru de rezultatele obținute de Ciprian la acest campionat. El a subliniat faptul că sportivul său a reușit să se lupte de la egal la egal cu competitori mult mai experimentați, demonstrându-și astfel determinarea și dorința de a face performanță.

“Sunt mândru de rezultatele acestui sportiv la acest campionat, mai cu seamă că el este încă junior 1 în primul an, participând cu sportivi experimentați, mult mai în vârstă decât el, dar acest lucru nu l-a împiedicat să se lupte de la egal la egal cu ei. Aceste rezultate mă bucură și îmi dau mari speranțe pentru viitor. Mulțumesc tuturor celor care ne sprijină necondiționat să facem performanță.”, a declarat antrenorul Bogdan Roșcăneanu.

 

 

Articol scris de: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts