Sponsori Sponsori

CSU Suceava încheie pe locul 6 la Campionatul Național de handbal pentru Juniori 3

CSU Suceava a încheiat pe poziția a 6-a la prima sa participare la un turneu final al Campionatului Național de handbal pentru Juniori 3. 

Turneul final, desfășurat la Plopeni, a început promițător pentru tinerii handbaliști suceveni. Aceștia au debutat cu două victorii importante: un 32-27 contra Szejke Odorheiu Secuiesc și un 25-22 împotriva SCM Politehnica Timișoara. Cu toate acestea, înfrângerea cu 19-25 în fața Academiei Minaur Baia Mare a complicat situația în grupă.

Egalitatea de puncte dintre CSU Suceava, Academia Minaur Baia Mare și SCM Politehnica Timișoara a făcut ca departajarea să se realizeze pe baza golaverajului. Academia Minaur Baia Mare (+6) și SCM Politehnica Timișoara (+4) au avansat în semifinale, în timp ce CSU Suceava (+2) a fost nevoită să lupte pentru locurile 5-6. În meciul decisiv pentru această poziție, băieții lui Adrian Chiruț au cedat în fața AHC “Talentul Este Cheia” București, cu scorul de 30-33.

Adrian Chiruț, antrenorul echipei, a subliniat importanța acestei experiențe pentru jucătorii săi:

„A fost o experiență extraordinară atât pentru copii cât și pentru mine. Cu siguranță le va folosi în viitor. Din păcate, lipsa participării la astfel de turnee și-a spus cuvântul în meciurile cu miză mare, cum a fost cel cu Baia Mare, meci care ne ducea între primele patru. După cum am mai spus, obiectivul nostru a fost participarea la acest turneu final. Ținând cont că am terminat între primele șase echipe din țară la acest nivel, cu două victorii în grupă și că doar golaverajul ne-a oprit din drumul către semifinale ne face să privim optimiști spre viitor.”

Lotul CSU Suceava: Droniuc Răzvan, Doroftei Sebastian, Lămășanu Cătălin, Bichir Eric, Mihoc Sebastian, Avramiuc Darius, Guguță Andrei, Tabarcea Sebastian, Șut Teodor, Lupu Iulian, Rotari Paul, Iavni Raul, Cumpănașu Mircea, Ghivnici Matei, Babiuc Ionuț, Blîndu Călin, Alexandru George, Mujdei Cosmin și Pînzaru Ioan.

Total
0
Shares
Related Posts