Andu Vornicu a răbufnit după înfrângerea Forestei Suceava la Dorohoi

Antrenorul secției de box a Clubului Sportiv Municipal Suceava, Andu Vornicu, a criticat clubul de fotbal Foresta Suceava după rezultatele dezastruoase din ultimii ani.

Acesta a precizat faptul că municipalitatea investește o grămadă de bani în fotbal unde rezultatele lasă de dorit în timp ce secția de box a CSM-ului mișcă datorită eforturilor atât a părinților cât și a unor oameni de afaceri care îi premiază pe sportivii cu rezultate deosebite.

”Visez la un cantonament cu sportivii mei medaliați la campionatele naționale și internaționale… Ar costa cât o deplasare la Botoșani unde voi nu faceți nimic. Voi fotbaliștii, care sunteți iubiți de toată lumea”, a scris Andru Vornicu într-un comentariu pe pagina de facebook a Forestei Suceava.

Andu Vornicu este unul dintre cei mai dedicați antrenori din cadrul CSM Suceava și care de-a lungul timpului a fost nevoit să facă eforturi uriașe pentru a putea participa cu sportivii atât la campionatele naționale cât și la cele internaționale.

Mai mult decât atât, sportivii pregătiți de Vornicu au adus mai mereu medalii secției de box a Clubului Sportiv Municipal din Suceava.

Autoritățile locale continuă să neglijeze sporturi precum boxul, atletismul, rugby-ul sau luptele greco romane.

Total
35
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts