Andrei Ostrovanu revine în ring pentru prima luptă din 2020

Gala Colosseum Tournament ajunge în luna martie a acestui an la ediția cu numărul XVIII.

Suceveanul Andrei Ostrovanu va lupta pentru prima dată în acest an în gala Colosseum Tournament XVIII pe data de 9 martie la Sala Polivalentă din București. Adversarul lui Andrei nu este deloc unul de neglijat, Kevin Hessling vine din Olanda fiind un luptător cu un fizic apropiat lui Ostrovanu. Totodată, luptătorul sucevean speră să continue forma bună pe care a arătat-o în anul precedent și vrea ca în 2020 să obțină cât mai multe rezultate pozitive fiind foarte încrezător înaintea luptei cu sportivul olandez.

Andrei Ostrovanu: ”Pregătesc lupta cu maximă seriozitate și devotament să obțin o nouă victorie prin K.O.”

”Voi avea în față un sportiv puternic, ce vine din țara cu cele mai multe școli de Kick-Boxing și anume Olanda. Voi disputa lupta cu numărul 43 din carieră și mă simt foarte puternic și încrezător. Pregătesc lupta cu maximă seriozitate și devotament să obțin o nouă victorie prin K.O., așa cum i-am obișnuit pe toți susținătorii mei! Mulțumesc echipei mele Ayo Gym și sponsorului meu Safe Construcții Civile Și Industriale pentru susținerea acordată încă de la începutul carierei mele și până în prezent!”, a precizat luptătorul sucevean. 

Ostrovanu are la 42 de meciuri la profesionişti şi a contabilizat 35 de victorii, 6 înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. După Anglia şi Olanda, Andrei îşi pregăteşte meciurile la clubul Ayo Gym din Baia Mare, alături de antrenorul Alin Bălaşa, pregătirea fizică fiind făcută cu preparatorul fizic Adrian Brezovszky.

Andrei Ostrovanu a început să practice kickbox-ul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan, cu care a reușit să se evidențieze pe plan național și internațional la nivel de amatori și semiprofesioniști.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts