Rezultate impresionante pentru sportivii CSM Rarăul – secția moto în cadrul Etapei Regionale Est Enduro-Cross

Clubul MotoStar Adventure Buzău a găzduit cu succes prima etapă a Campionatului Regional de Endurocross din zona de Est pentru anul 2024. Competiția, care a avut loc sâmbătă, 20 aprilie, în localitatea Izvoranu din județul Buzău, a fost o adevărată demonstrație de pricepere și pasiune pentru motorsport. Una dintre cele mai plăcute surprize ale evenimentului a fost numărul impresionant de motocicliști prezenți, care au forțat organizatorii să întârzie startul pentru a permite înscrierea tuturor participanților.

CSM Rarăul – secția moto din Câmpulung Moldovenesc a avut o prezență remarcabilă la această competiție, iar performanțele sportivilor lor au fost de-a dreptul impresionante. În clasa hobby, podiumul a fost complet dominat de către motocicliștii câmpulungeni, demonstrând nivelul lor excelent de pregătire și abilitate pe traseu.

Iată clasamentul obținut de către sportivii CSM Rarăul la clasa hobby:

  • Sebastian Ziub – Locul I
  • Bogdan Zaharia – Locul II
  • Dorin Leonescu – Locul III
  • Robert Feibel – Locul IV

De asemenea, Cătălin Bîrgovan a reușit să obțină un rezultat impresionant, clasându-se pe locul al III-lea în cadrul clasei pro, iar Rareș Drelciuc, un tânăr de numai 17 ani, a obținut clasarea pe primul loc în cadrul clasei expert.

Total
0
Shares
Related Posts