Sponsori Sponsori

Performanțe remarcabile la Campionatul Național de Atletism pentru categoriile U13 și U14

La București, pe Stadionul Tineretului Iolanda Balaș Soter, în zilele de 1 și 2 iunie, a avut loc Etapa finală a Campionatului Național de Atletism pentru categoriile de vârstă U13 și U14, unde s-au evidențiat performanțele excepționale ale atletului Casian Marius Zara, legitimat la secția de atletism a Clubului Sportiv Municipal DORNA Vatra-Dornei și antrenat de Cristian Prâsneac.

Casian Marius Zara s-a distins în categoria U13, obținând două medalii de bronz la probele de 1500 metri și 800 metri.

În paralel, în data de 2 iunie, în localitatea San Vito al Tagliamento din Italia, la Meeting Grand Prix Eap-Circuit-Org, au concurat și alți doi sportivi de la CSM DORNA Vatra-Dornei, Claudia Costiuc și Alexandru Prâsneac, ambii participând la proba de 800 metri și clasându-se pe locul 8.

Antrenorul Cristian Prâsneac a exprimat satisfacția sa față de evoluția pozitivă a sportivilor Claudia Costiuc și Alexandru Prâsneac, care au reușit să obțină rezultate deosebite la prima competiție în aer liber din anul 2024, oferind speranțe pentru un sezon competițional reușit în continuare. De asemenea, tânărul atlet Zara Casian Marius, la debut de carieră, a demonstrat potențial obținând 2 medalii, fapt ce îl va motiva considerabil pentru competițiile viitoare.

Total
0
Shares
Related Posts