Sponsori Sponsori

Andrei Ostrovanu: ”Îmi lipsesc galele Colosseum Tournament”

Andrei Ostrovanu, kick-boxerul sucevean și-a reluat din plin antrenamentele odată cu relaxarea restricțiilor și abia așteaptă să revină în ring alături de ceilalți luptători din circuitul Colosseum Tournament. 

După relaxarea măsurilor de restricții, mulți dintre sportivi au revenit în sălile de antrenament. Pe perioada stării de urgență aceștia au fost nevoiți să se antreneze la domiciliu, printre care și cazul lui Andrei Ostrovanu unul dintre cei mai buni luptători de kick-boxing din România. Acesta a resimțit din plin această perioadă în care a pus chiar și câteva kilograme în plus, precizând faptul că nu sunt aceleași condiții de antrenament acasă precum cele din sală sau din aer liber. Deocamdată suceveanul se antrenează în aer liber în condițiile în care sălile de antrenament sunt în continuare închise.

Ostrovanu a relatat faptul că îi lipsesc galele Colosseum Tournament și că abia așteaptă ca după încheierea stării de alertă, sportul de contact să revină la normal.

”În perioada izolării am încercat să mă mențin în formă prin exerciții fizice făcute în casă. Am acumulat două kilograme pe care le-am dat jos imediat cu relaxarea restricțiilor. Programul meu de antrenament se desfășoară în aer liber, deoarece regulile impuse de autorități ne țin sălile de sport închise și nu putem să desfășurăm antrenamentele conform planului de pregătire a unui meci de Kick-Box. Îmi lipsesc galele Colosseum Tournament și sper ca din 15 iunie lumea sportului de contact să revină la normal. Prima gală se va anunța oficial după eliberarea restricțiilor cu privire la evenimentele sportive în arene.”, a povestit Andrei Ostrovanu pentru SportSV.ro. 

Ostrovanu are la 42 de meciuri la profesionişti şi a contabilizat 35 de victorii, 6 înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. După Anglia şi Olanda, Andrei îşi pregăteşte meciurile la clubul Ayo Gym din Baia Mare, alături de antrenorul Alin Bălaşa, pregătirea fizică fiind făcută cu preparatorul fizic Adrian Brezovszky.

Andrei Ostrovanu a început să practice kickbox-ul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan, cu care a reușit să se evidențieze pe plan național și internațional la nivel de amatori și semiprofesioniști.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts