Andrei Ostrovanu a făcut show în gala Colosseum Tournament XIV

O seară foarte bună pentru trei dintre sportivii suceveni: Andrei Ostrovanu, Ionuț ”Pitbull” Atodiresei și Rayko Levițchi au obținut victorii în gala Colosseum Tournament XIV – Retragerea unei legende. 

Cu o asistență numeroasă, gala Colosseum Tournament XIV a fost un real succes pentru organizatori, dar și pentru cei prezenți. Luptătorii din cadrul acestei gale s-au ridicat la nivelul așteptărilor celor prezenți sâmbătă seara în sala Gabriel Udișteanu.

Andrei Ostrovanu a câștigat prin knock-out duelul cu Andrei Șerban. Upercut-ul la ficat dat de luptătorul sucevean i-a tăiat oxigenul lui Andrei Șerban. După această victorie, Ostrovanu şi-a câştigat dreptul de a lupta cu mult mai celebrul Cristian The Fastest Milea, pentru centura Colosseum.

De precizat și faptul că Andrei a avut o susținere numeroasă la această gală, fiind aclamat de cei prezenți cu care s-a bucurat la final.

În altă ordine de idei, lupta din această gală a fost ultima pentru fălticeneanul Ionuț Atodiresei care a câștigat la puncte în fața italianului cu 14 ani mai tânăr, Fabrizio Conti.

După Gala Colosseum Tournament XIV de la Fălticeni, Andrei a ajuns la 39 de meciuri la profesionişti şi a contabilizat 32 de victorii, 6 înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. După Anglia şi Olanda, Andrei Ostrovanu îşi pregăteşte meciurile la clubul Ayo Gym din Baia Mare, alături de antrenorul Alin Bălaşa, pregătirea fizică fiind făcută cu preparatorii fizici Il’gam Abdulnasihov și Adrian Brezovszky.

Andrei Ostrovanu a început să practice kickbox-ul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan, cu care a reușit să se evidențieze pe plan național și internațional la nivel de amatori și semiprofesioniști.

Puteți vedea lupta din această gală a lui Andrei Ostrovanu, respectiv Ionuț ”Pitbull” Atodiresei mai jos:

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts