CSU Suceava va evolua și în sezonul următor în Liga Națională

”Universitarii” au fost cât pe ce să o comită și să-și facă viața mai grea, însă handbaliștii lui Petru Ghervan și Bogdan Șoldănescu au scos un egal în extremis. 

O evoluție entuziasmantă în prima repriză a sucevenilor care deja sărbătoreau împreună cu suporterii rămânerea în Liga Națională a României. Balazs, Kbiliashvili și Gavriloaia au făcut spectacol în prima repriză, iar CSU Suceava conducea la pauză cu scorul de 19-14, iar rezultatul de la Vaslui îi scăpa de orice emoție pe alb-albaștri.

Partea secundă a fost ca un trăznet pentru handbaliștii pregătiți de Petru Ghervan și Bogdan Șoldănescu care au căzut psihic, iar HC Buzău nu doar că a revenit în joc, ci a preluat și conducerea pe tabelă. Suporterii suceveni aveau senzația că visează urât, finalul fiind într-adevăr unul dramatic sau așa cum ar spune unii ”interzis cardiacilor”.

Cu două minute înainte de finalul jocului, tabela arăta un 30 la 28 în favoarea echipei din Buzău, iar tristețea parcă s-a așezat pe chipul celor prezenți în sală. Balazs a fost eroul ”universitarilor”, iar cele două reușite din final i-au adus punctul de care avea nevoie gruparea suceveană pentru a scăpa de emoțiile unui baraj. Răzvan Gavriloia cu 12 reușite, Botond Balazs cu 8 reușite și Irakli Kbiliashvili cu 5 reușite au fost oamenii care au contribuit serios la rezultatul pozitiv înregistrat de gruparea suceveană.

Pentru handbaliștii lui Petru Ghervan și Bogdan Șoldănescu rămâne să încheie sezonul cu final-four-ul Cupei României, care va avea loc în zilele de 13 și 14 mai, la Baia Mare.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Emanuel Drăgoi

Total
0
Shares
Related Posts