Adrian Agahce și Codruț Ștefanachi, pe podium în Finala Campionatului Național Individual de Seniori

Luptătorii suceveni Adrian Agahce și Codruț Ștefanachi, pregătiți de profesorul Daniel Ciubotaru, au obținut locul al treilea în Finala Campionatului Național Individual de Seniori de la Reșița. 

Rezultate foarte bune pentru sportivii suceveni în Finala Campionatului Național Individual de Seniori disputată în perioada 25-27 noiembrie la Reșița. Luptătorii antrenați Adrian Agache și Codruț Ștefanachi au luptat în finala mică în compania lui Cătălin Miron, respectiv Maximilian Muncus. Sportivii suceveni au reușit să-și învingă adversarii și au obținut clasarea pe locul al treilea la categoria 77 kg.

Sportivii suceveni s-au declarat mulțumiți de rezultate, deși și-ar fi dorit să obțină o clasare și mai bună, însă știu că rezultatele vin după foarte multă muncă, iar cândva vor obține și medalia de aur.

Adrian Agache: ”Mi-am dorit să fiu în finala mare, dar n-a fost să fie”

„Mă bucur pentru această medalie, ținând cont că am suferit o accidentare gravă anul trecut și am venit după o recuperare mai lungă. Pentru aceste naționale m-am pregătit din timp, am avut de slăbit 15 kg, plus că aveam și serviciul de zi cu zi, unde lucrez și mi-a fost foarte greu. Dar acum sunt mulțumit, puteam să fiu în finala mare, dar nu a fost să fie. Doresc să mulțumesc tuturor care au fost alături de mine pentru că se știe că ai nevoie de o echipă în spate, în special antrenorului meu descoperitor Valerică Gherasim, familiei mele care mi-a fost alături și primarului orașului Salcea, Ezekiel Belțic, pentru susținerea acordată.”, a declarat sportivul Adrian Agache.
De asemenea și sportivul Codruț Ștefanachi a ținut să mulțumească directorului CSM Suceava, Valerică Gherasim, pentru sprijinul acordat. Totodată, rezultatul obținut în cadrul competiției îi dă speranțe pe viitor lui Codruț că poate obține mult mai mult.
Codruț Ștefanachi: ”Închei acest an cu rezultate foarte bune”
„Am venit după o perioadă foarte grea și aglomerată, însă am reușit să-mi ating obiectivul și anume să mă clasez în primii trei la cea mai puternică competiție internă de seniori. Vreau să mulțumesc pe această cale domnului director Valerică Gherasim de la CSM Suceava pentru tot sprijinul acordat, dar și familiei mele care a fost în permanență alături de mine. Închei acest an cu rezultate foarte bune ceea ce mă face mai încrezător pe viitor.”, a declarat Codruț Ștefanachi.
Profesorul Daniel Ciubotaru s-a declarat mulțumit de evoluția celor doi sportivi și totodată i-a felicitat pentru rezultatele obținute în cadrul competiției.
Daniel Ciubotaru: ”Muncim tot mai mult de la o competiție la alta” 
„Pentru noi a fost ultima compeție din acest an, dar și cea mai puternică. Cu toate că de acasă mi-am propus o medalie, cred că ne-am descurcat foarte bine obținând ambele medalii de bronz de la categoria 77 kg. Nu trebuie să uităm că aceste performanțe nu se pot realiza fără sprijin financiar și logistic, iar pe această cale doresc să mulțumesc Primăriei și Consiliului Local Suceava, CSM Suceava, restaurant Melody, prin domnul Sebi Cava, Dan Buliga, George Andronic, Vali Stănuț, Ghiță Ignat și foștilor sportivi-luptători care mereu sunt alături de noi.”, a declarat Daniel Ciubotaru, antrenor al CSM Suceava.

Aceasta a fost ultima competiție din acest an pentru sportivii pregătiți de Daniel Ciubotaru, însă cu toții speră ca anul viitor să aducă rezultate mult mai bune decât cele din prezent.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts