Sponsori Sponsori

Academia Mihai Roman înregistrează progrese fantastice și se extinde în alte trei locații

Considerat cel mai grandios proiect al ultimilor ani în fotbalul juvenil din Bucovina, Academia Mihai Roman, înregistrează progrese extraordinare, mai ales că se află la doar un an de la înființare.

După ce a obținut medalii și trofee la cele mai puternice turnee din țară cu echipa de la Vicov, acolo unde se află și cea mai nouă și modernă bază sportivă din județul Suceava, copiii având atât teren în aer liber, cât și teren acoperit pentru condiții meteo nefavorabile și pentru perioada rece, Academia Mihai Roman se mai extinde în alte două localități și un oraș din județul Suceava. În comuna Marginea s-a dat start la antrenamente acum o lună, în timp ce la Frătăuți și Măneuți de astăzi, orașul Milișăuți urmează și el zilele acestea să-și deschidă porțile pentru viitorii campioni.

Copiii pasionați de fotbal și dornici de mișcare au ocazia să se dezvolte într-un mediu sănătos, alături de cei mai buni antrenori din județ. Persoanele dornice să se înscrie o pot face la numărul de telefon: (0757) 938 670.

Felicitări persoanelor implicate în acest minunat proiect, proiect de care suntem mândri și de care suntem siguri că va avea un real succes și va reuși să ducă fotbalul din Bucovina pe cele mai înalte culmi ale succesului.

 

Articol scris de: Cristian Ploșceac

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts