CSU din Suceava, debut cu stângul în primul meci oficial din acest an în Liga Zimbrilor

Trupa lui Ghervan, Șoldănescu și Andrei a cedat după pauză în fața bucureștenilor de la CSM. Oaspeții au întors scorul de pe tabelă. 

”Universitarii” suceveni suferă încă o înfrângere în acest sezon după ce au avut meciul în mână. Handbaliștii antrenați de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei au avut o primă repriză excelentă, iar evoluția, precizia acestora, dar și suportul publicului au contat în avantajul de două goluri la pauză pe tabelă pentru gruparea suceveană, 14-12. Partea secundă a jocului s-a dovedit a fi un adevărat thriller. După numai câteva minute, gazdele s-au distanțat la 5 goluri și parcă nimic nu ar mai fi putut întoarce soarta partidei. Însă bucureștenii au dovedit contrariul care la un moment dat din 17-12 pentru formația lui Ghervan, CSM a întors scorul având 20-17. Au urmat iarăși momente de care pe care, sucevenii egalând, însă meciul strâns din final când unul dintre cei mai buni handbaliști de pe teren, Daniel Stanciuc a ratat aruncarea de la 7 metri care i-ar fi putut adus un punct cel puțin meritat universitarilor suceveni.

CSU din Suceava: Darius Makaria, Paul Simulescu, Adrian Tîrzioru (3 goluri), Cătălin Zarițchi, Vencel Csog (3 goluri), George Radu, Pavel Loic (2 goluri), Cosmin Lupu, Leonard Ștefan (1 gol), Alexandru Bologa, Andrei Bruj, Daniel Stanciuc (6 goluri), Răzvan Gavriloaia (4 goluri), Alexandru Focșăneanu, Botond Balazs (2 goluri), Irakli Kbiliashvili (2 goluri). 

În runda următoare, universitarii suceveni vor evolua în deplasare pe terenul Politehnicii Timișoara, un duel în care cele trei puncte sunt vitale pentru ambele echipe aflate în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Fotograful Sportiv

Total
0
Shares
Related Posts