Sponsori Sponsori

Academia Mihai Roman deschide la Rădăuți secții de handbal și volei

Într-un demers menit să promoveze sportul și să descopere noi talente în rândul tinerilor din Rădăuți, Academia Mihai Roman a anunțat deschiderea unei secții de handbal și volei, adresată atât băieților, cât și fetițelor. Înscrierile sunt cu ușurință accesibile la toate grupele de vârstă, oferind astfel șansa participării la antrenamentele dedicate.

Secția de handbal, coordonată de antrenorul Ionuț Hariton, cunoscut în zonă pentru abilitățile sale remarcabile, va organiza antrenamente în zilele de miercuri și sâmbătă. Pentru a face parte din această inițiativă, doritorii pot să se înscrie la numărul de telefon 0749.783.850.

Pe de altă parte, secția de volei va fi condusă de Maria Vaidner care are la activ 9 ani de joc la nivel profesionist în Liga 1 la Iași și Liga a 2-a la Botoșani. Antrenamentele de volei vor avea loc în zilele de luni și joi, iar cei pasionați pot să își manifeste interesul sunând la numărul de telefon 0748.507.473.

Această inițiativă nu numai că aduce sportul mai aproape de comunitate, dar oferă și oportunități unice pentru dezvoltarea abilităților sportive ale tinerilor din Rădăuți. Așadar, cei dornici de a îmbrățișa frumusețea handbalului sau voleiului sunt invitați să facă primul pas către această aventură entuziasmantă.

Total
0
Shares
Related Posts