VIDEO | CSU Suceava a început pregătirea pentru noul sezon din Divizia A

Lotul echipei a suferit schimbări majore, iar antrenorul Adrian Chiruț dorește să monitorizeze cât mai mulți jucători în perioada de pregătire. 

Într-o conferință de presă organizată în sala Liceului cu Program Sportiv, Adrian Chiruț, antrenorul Universitarilor este încrezător că echipa își va atinge obiectivele propuse la finele acestui sezon, în ciuda schimbărilor de lot ce-au avut loc vara aceasta. În această pauză, sucevenii s-au despărţit de mai mulţi jucători importanţi, Gabriel Burlacu a plecat la Steaua Bucureşti, Bogdan Baican, la Politehnica Timişoara, Adrian Tîrzioru la CSM Bacău, Mihai Sandu şi Cătălin Costea la Dunărea Călăraşi. Universitatea s-a despărţit şi de Golubovic, Dragnea şi Petrea. Recent, alți trei jucători care au dus greul la Suceava, fiind vorba despre Ciubotaru, Șoldănescu și Adomnicăi care au decis să facă pasul la formația din Botoșani.

Deși au rămas fără un număr important de jucători, Adrian Chiruț, antrenorul CSU Suceava, încearcă o reconstrucție bazată pe jucători tineri. Acesta crede că jucătorii vor progresa de la un meci la altul, iar acest lucru se va vedea în urma rezultatelor.

Clubul Sportiv Universitar a reușit să atragă în această perioadă noi jucători. La capitolul veniri, ”universitarii” s-au înțeles cu patru jucători în această vară. Primul este Alexandru Popia şi evoluează pe postul de centru şi până la 22 de ani a mai evoluat pentru Dunărea Călăraşi şi CSM Făgăraş. Raul Bogdan Barb (24 de ani), inter stânga, a fost transferat de la CSM Sighişoara, Andrei Ştefan Sora (21 de ani), inter dreapta, a fost format la Centru Naţional Olimpic Braşov, ca şi extrema stângă Ionuţ Răzvan Dodiţa (20 de ani). Toţi patru au semnat contracte pe o durată de trei sezoane cu formaţia suceveană, conducerea clubului anunţând că lista transferurilor rămâne în continuare deschisă.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
1
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts