“Turul județului la fotbal” – un an 2019 cu multe de progrese

Și acum îmi amintesc primele episoade din urmă cu aproape 2 ani și jumătate ale acestui minunat proiect. 2 ani și jumătate de muncă voluntară, fără nici un beneficiu financiar, ci dimpotrivă cu “pagube” serioase, dar și cu timp prețios pe care l-am dedicat unui proiect care a schimbat fața fotbalului județean. Doi ani și jumătate în care mi-am petrecut duminicile alături de colegii de weekend așa cum îi numesc eu pe cei cu care am străbătut județul dintr-un capăt în celălalt.

Timpul a făcut ca unele persoane să părăsească colectivul nostru din diverse motive, majoritatea au ales ce aș fi ales și eu dacă eram în locul lor. Chiar și așa proiectul a continuat cu personaje noi, însă singurul care a rămas fidel acestui proiect de week-end, a fost și este colegul meu Lucian Acxanei, cel care a avut și ideea minunată de a porni un astfel de proiect.

Dacă sezonul precedent au făcut parte din proiectul nostru nume precum Costi Solovăstru și Nicu Horodenciuc, pe final de sezon, Gabriel Mihai Moroz, un tânăr de numai 18 ani, pe atunci doar 17 ani, ni s-a alăturat nouă fiind de altfel și cel mai tânăr membru al echipei. Nu l-am subestimat niciodată în ciuda vârstei fragede pe care o are, ci mi-am amintit de mine la vârsta sa, eram dornic să demonstrez că pot schimba multe în fotbalul sucevean, doar că eu la vârsta sa, încercam să fac avea schimbare din cadrul unei galerii de fotbal.

Și chiar dacă nu a trecut foarte mult timp de atunci, astăzi alături de Lucian Acxanei, Gabriel Mihai Moroz și colegul meu de la NEst-TV Channel, Paul Andrei Beșleagă “colindăm” județul și o facem într-un mod inedit, oferind o transmisie LIVE VIDEO a acestor jocuri. Să nu credeți că am uitat de președinte AJF Suceava, Ciprian Anton, cel care ne-a fost alături încă de la jumătatea primului sezon din Turul județului la fotbal și care în acest sezon a fost vocea fotbalului sucevean și nu e pe departe vreo formă figurată, ci dumnealui a oferit urmăritorilor un comentariu asupra jocurilor pe care le-am transmis.

În altă ordine de idei, în acest sezon, Turul județului la fotbal a avut un impact pozitiv enorm asupra fotbalului sucevean. Fie că a fost vorba despre jocuri de Liga a IV-a, Liga a III-a sau Cupa României, toată lumea a avut de câștigat. Noi ne mulțumim doar cu aprecierile și încurajările din partea voastră.

Faptul că acest proiect a stârnit un interes deosebit, iar transmisiunile noastre au fost urmărite și din diaspora, nu ne face decât să ne motiveze și să ne dorim să muncim mai mult pentru a vă oferi o altă perspectivă a fotbalului județean.

Idei sunt multe și tot la fel de multe lucruri ar fi de spus, însă simt că trebuie să le mai mulțumesc încă o dată acelor oameni pe care i-am menționat mai sus. Totodată, ținem să vă anunțăm că din 2020 pregătim și alte surprize în cadrul acestui proiect și sperăm noi ca numărul oamenilor implicați în proiect să crească. Ah, și tu poți să te implici, trebuie doar să ne trimiți un mesaj.

PS: Mulțumim televiziunii NEst-TV Channel pentru echipamentele pe care ni le-a pus la dispoziție de-a lungul acestui an.

PSS: Din 2020, mai mulți, mai buni.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts