Turul județului la fotbal | Preuteștiul, destinația din acest weekend

Ca urmare a poll-ului de săptămâna aceasta, câștigătoarea în premieră a acestui episod este Șomuzul Preutești.

Lupta s-a dat între  Șomuzul Preutești și Stejarul Cajvana, însă în urma voturilor Preuteștiul a acumulat cele mai multe voturi. Astfel, Șomuzul Preutești a acumulat 214 voturi, în timp ce Cajvana a avut 189 de voturi. Diferența nu a fost foarte mare între cele două formații, însă și în cazul în care Cajvana ar fi ieșit câștigătoare, am fi trebuit să mergem tot la Preutești. Unul dintre motive este faptul că am rugat de la începutul acestui sezon ca echipele să participe atunci când joacă pe teren propriu. Totodată, cei de la Cajvana au anunțat că nu vor face deplasarea la Candreni:

”Stejarul Cajvana joacă în deplasare și nu va mai merge la Dorna Candreni. Deci cei care au votat pentru noi le mulțumim mult, dar puteți să ajutați altă echipă. Încă o dată mulțumim și mult succes celorlalte echipe.”, a precizat Lupăștean Ion pe pagina de facebook a site-ului nostru. 

Pe aeastă cale ținem să-i felicităm pe Ion și Lavinia Lupăștean pentru minunea lor care a venit pe lume în data de 6 iunie. Le dorim multă sănătate și să se bucure împreună cu ea de cele mai frumoase momente. 

Duminică, de la ora 11:00 vom fi prezenți pentru a urmări jocul dintre Șomuzul Preutești și Victoria Vatra Moldoviței. Așa cum v-am obișnuit, vom oferi celui mai bun jucător al meciului din cadrul echipei câștigătoare a episodului ”Turul județului la fotbal” o statuetă și o diplomă. Felicitări echipelor participante și numărului mare de susținători pe care l-au avut, ne dorim să ajungem la fiecare dintre voi în viitorul apropiat, vom încerca să ne organizăm astfel de sezonul viitor. Vom reveni la finalul acestui sezon cu detalii.

Mulțumim pe această cale domnului președinte al AJF Suceava, Ciprian Anton pentru tot sprijinul pe care ni-l oferă în cadrul acestui proiect.

 

Total
0
Shares
Related Posts