Turul județului la fotbal | Meciul dintre Juniorul Suceava și Viitorul Liteni o adevărată premieră

Primul meci de Liga a IV-a transmis LIVE Video cu aparatură TV în mediul online, un real succes! 

Este primul joc din al treilea sezon al proiectului ”Turul județului la fotbal” însă coincidență sau nu, debutul acestui proiect a avut loc tot la un meci între Juniorul Suceava și Viitorul Liteni, iar atunci jocul s-a disputat la Liteni.

A fost probabil cel mai frumos week-end după câteva luni bune, am revenit din nou pe terenurile de fotbal. Sezonul III a debutat cum nu se putea mai bine, cu o premieră în fotbalul județean sucevean. Am reușit să transmitem LIVE Video pe facebook cu echipamente de televiziune şi totodată am reuşit să comentăm în timp real tot ce se întâmpla pe stadionul din Iţcani. A fost un început bun, un început care ne dă curaj și pentru următoarele jocuri.

Revenind la ziua de astăzi, vremea a fost numai bună pentru fotbal, poate puțin prea cald, însă cei aproximativ 150 de spectatori au avut parte de 3 goluri înscrise de gazde. O premieră am avut-o și în teren, ”tânărul” Mihai Guriță a consemnat primul joc fără gol marcat în acest sezon. Însă Mihai Guriță probabil că a avut ghinionul să-l întâlnească în mare formă pe Vlăduț Hânțăscu, cel care a fost eroul din poarta Juniorului. Ușor ieșită din formă după înfrângerea de etapa trecută, Viitorul Liteni a resimțit lucrul acesta și în jocul cu Juniorul Suceava. Meciul a început destul de tare cu câteva ocazii în dreptul celor de la Viitorul Liteni, însă cum în fotbal există vorba aceea cum că «ocaziile se răzbună», așa s-a întâmplat și în acest joc. Lucian Luchian, fostul jucător al Șomuzului Fălticeni, a deschis seria golurilor pe stadionul din Ițcani.

În repriza secundă, Mihai Guriță și-a trecut în cont alte două mari ocazii pentru Viitorul Liteni, însă tabela a rămas neschimbată. După un joc echilibrat, cele două formații au decis să schimbe, iar de câștigat au avut cei de la Juniorul care au reușit să marcheze pe final prin Alex Negrea și Ciprian Ieșan. Scor final 3-0, iar Juniorul Suceava rămâne neînvinsă în primele trei etape ale sezonului și acumulează 7 puncte. În timp ce, Viitorul Liteni consemnează a doua înfrângere consecutivă. Țin să precizez că astăzi am văzut câțiva jucători tineri cu reale calități, dacă doi dintre aceștia i-am enumerat deja, mă refer aici la Ciprian Ieșan și Alex Negrea, cel de al treilea este Denis Solovăstru, un jucător despre care vom mai auzi. Aceștia nu sunt singurii jucători pe care i-am remarcat în echipa lui Laur Berezoschi, însă ceilalți sunt deja jucători consacrați care au o vârstă și o experiență în spate.

Câte ceva despre proiectul ”Turul județului la fotbal” 

De la un sezon la celălalt am încercat să facem mai atractiv acest proiect, iar acest lucru pare să ne fi reușit. O spunem cu toată sinceritatea că dacă nu ar fi fost să avem această colaborare cu Asociația Județeană de Fotbal, probabil că proiectul acesta s-ar fi sfârșit în urmă cu doi ani. Pe această cale ținem să-i mulțumim domnului președinte al AJF Suceava, Ciprian Anton pentru că a fost alături de noi și ne-a ajutat din toate punctele vedere să ducem proiectul acesta mai departe. Două sezoane grele, iar acum l-am început pe al treilea, însă mai mult de orice pentru noi a contat foarte mult aprecierea voastră față de munca noastră. Atât eu cât și colegul meu de la SportSV.ro, Lucian Acxanei am spus mereu că cea mai mare motivație o reprezintă faptul că lumea apreciază munca pe care o facem. Iar în urmă cu câteva luni l-am cunoscut și pe Gabriel Mihai, cel mai tânăr din echipa noastră, doar 17 ani, un băiat pe care l-am purtat mai peste tot cu noi din momentul în care am început să colaborăm. Și faptul că acesta a acceptat să lucreze alături de noi fără a avea vreun câștig financiar, lucrul acesta spune multe despre fiecare membru al echipei noastre. Știu că am cam deviat de la joc, însă m-am simțit dator față de colegi și colaboratori, motiv pentru care am ținut să le mulțumesc pentru că îmi sunt și ne sunt alături.

Meciul integral dintre Juniorul Suceava și Viitorul Liteni

https://www.facebook.com/sportsv.ro/videos/733792937066137/

Album foto realizat de Gabriel Mihai

Clasamentul Ligii a IV-a după runda a III-a:

https://sportsv.ro/table/liga-a-iv-a-interconti/ 

Acesta a fost un prim-test, însă promitem că vom fi mai buni de la meci la meci și vom face în așa fel încât totul să fie bine pentru că împreună facem mare fotbalul mic.

 

Articol scris de: Adrian Negru (SportSV.ro & NEst-TV Channel)

Sursa foto: Gabriel Mihai (SportSV.ro)

Sursa video: Paul Andrei Beșleagă (NEst-TV Channel)

Comentariu oferit de: Adrian Negru (SportSV.ro & NEst-TV Channel) și Ciprian Anton (președinte AJF Suceava)

 

Total
0
Shares
Related Posts