Sponsori Sponsori

Turul județului la fotbal își schimbă locația în ultimul moment

Turul județului la fotbal este un proiect plin de surprize, unele dintre ele ni le faceți chiar dumneavoastră. 🙂

Astăzi eram convins că știu cine va fi câștigătoarea, chiar am pregătit un articol pe la ora 15:00. Echipa de pe primul loc avea un avans de 60 de voturi și chiar îi spuneam unui coleg de muncă ”Știi ce ar fi ciudat?! Să scriu articolul ăsta degeaba…”. Nu e prima dată când acest proiect mă învață să am răbdare și să nu mă grăbesc, însă nu m-am așteptat că în câteva ore, clasamentul să arate așa. Deși, a trebuit să rescriu articolul, nu-mi pare rău deloc, sunt bucuros de interesul dumneavoastră față de acest proiect, motiv pentru care țin să vă felicit pe fiecare pentru mobilizare. Cu siguranță, duminică, am ”să cert” două persoane… Fie că am fi mers în prima locație (după articolul inițial) fie că mergem în cea de-a doua, în ambele am fi avut parte de jocuri spectaculoase. Vedeți voi, două jocuri frumoase: ACS Juniorul Suceava – Viitorul Verești și ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc – Siretul Dolhasca, unde credeți că vom ajunge?!

Pentru întrebarea de mai sus avem un singur răspuns: Câmpulung Moldovenesc.

Prin acest proiect ne propunem să promovăm tinerii jucători, să promovăm fotbalul mic, dar și localitatea respectivă. Proiectul este susținut de GalbenVerde.ro, Asociația Județeană de Fotbal Suceava și NEst-TV Channel. Acest episod este sponsorizat de către Ayan Construct și Marius Girigan Photography. 

Dar fără să lungim vorba prea mult, clasamentul voturilor arată astfel:

 1. ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc – 288 de voturi
 2. Juniorul Suceava – 254 de voturi
 3. LPS Suceava – 159 de voturi
 4. Siretul Dolahsca – 46 de voturi
 5. FC Pojorâta – 14 voturi
 6. ACS Sporting Poieni-Solca – 9 voturi
 7. Releul Mihoveni – 5 voturi
 8. Viitorul Verești – 3 voturi
 9. Frătăuții Vechi – 1 vot
 10. Constructorul Dărmănești – 1 vot

Așadar, duminică, începând cu ora 14:00, vom fi prezenți la jocul dintre ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc (locul 13) și Siretul Dolhasca (locul 6). Deși, ASA Rarău are un lot în formare și favorită pentru acest joc este Siretul Dolhasca, o echipă experimentată și totodată omogenă, cred că situația va fi alta în teren. La cum i-am cunoscut în cadrul emisiunii Doza de sport de pe NEst TV Channel, Andreea Ardeleanu și Daniel Surpatu vor face tot posibilul să câștige acest joc și asta nu pentru că vom fi noi acolo, ci pentru că vor juca în fața propriilor suporteri.

Pe această cale ținem să le mulțumim partenerilor și colaboratorilor noștri. Așteptăm în continuare să ni se alăture cât mai multe persoane în cadrul acestui proiect.

Acest episod este sponsorizat de către Ayan Construct și Marius Girigan Photography. 

Împreună facem mare fotbalul mic!

REAMINTIM:

În  cadrul acestor jocuri oferim următoarele servicii:

 • articol pe site-ul GalbenVerde.ro
 • fotografii în urma jocului respectiv
 • câte un premiu oferit de către Asociația Județeană de Fotbal Suceava pentru jucătorul meciului din echipa votată în săptămâna respectivă
 • promovarea localității pe care o vizităm
 • promovarea echipei și a jucătorilor în media online

(**) LA CERERE pe baza unui contract, oferim următoarele servicii:

 • o știre în cadrul jurnalului informativ de pe NEst-TV Channel
 • o emisiune dedicată jocului respectiv (minim 10-15 minute)
 • rezumat video din cadrul jocului

 

MENȚIONĂM FAPTUL CĂ TELEVIZIUNEA NEST-TV CHANNEL ESTE VIZIBILĂ PE O ARIE DE 80% DIN JUDEȚUL SUCEAVA, AVÂND TOTODATĂ ȘI O ACOPERIRE DESTUL DE MARE ÎN JUDEȚELE NEAMȚ ȘI BOTOȘANI.

 

(**) cererea este în funcție de dorința echipei, dacă aceasta nu dorește, doar lucrurile menționate la punctul (*) vor fi aplicate

 

Acest episod este sponsorizat de către Ayan Construct și Marius Girigan Photography. 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Gabriel Mihai

Total
0
Shares
Related Posts