Sponsori Sponsori

Tânăra atletă legitimată la CSM Dorna, Claudia Ionela Costiuc, locul 5 la Campionatul European U20 din Jerusalim/Israel

În perioada 7-10 August, privirile pasionaților de atletism din întreaga Europă au fost îndreptate către Jerusalim, Israel, unde a avut loc prestigiosul Campionat European U20. Evenimentul a adus împreună cei mai talentați tineri sportivi din 48 de țări, într-o competiție plină de intensitate și emoție. Printre acești sportivi se numără și promițătoarea atletă dorneancă, Claudia Ionela Costiuc, reprezentantă a cluburilor CSM Dorna Vatra-Dornei și CSM București.

Claudia Ionela Costiuc a cucerit inimile fanilor de atletism cu determinarea sa și cu performanțele sale uluitoare. Aceasta a reușit să se claseze în două finale extrem de competitive, demonstrându-și calibrul și dorința de a excela. În proba de 800 de metri, Claudia a obținut o strălucitoare poziție a cincea, luptându-se cu adversare de calibru și demonstrând că se află în elita atletismului european la această categorie de vârstă.

De asemenea, tânăra sportivă a adus contribuții semnificative și în competiția de stafetă 4×400 metri feminin. Echipa sa a reușit să se claseze pe locul 6 într-o cursă plină de ritm și adrenalină, subliniind astfel valoarea colectivă și eforturile susținute ale întregii echipe.

În spatele acestor succese remarcabile stă o pregătire riguroasă și sprijinul din partea antrenorului Prâsneac Cristian, care a ghidat și motivat sportiva pe tot parcursul competiției. După finalul competiției, antrenorul a declarat cu mândrie:

“Am plecat de acasă cu gândul de a prinde o finală și am reușit această performanță. În finală, cred că am avut puțin ghinion, unde puteam lua o medalie. Aș vrea să mulțumesc și celor din spatele muncii noastre: CSM Dorna Vatra-Dornei, CSM București, Primăria Vatra-Dornei, Apa Bucovina, Mol Romania și Sala Sportului Poiana Stampei.”

Campionatul European U20 a fost un teren de confruntare pentru tinerii atleți dornici să-și demonstreze potențialul și să câștige onoarea reprezentând țările lor.

Total
0
Shares
Related Posts