Suceveanul Alexandru Buziuc a semnat cu CSA Steaua

Atacantul sucevean Alexandru Buziuc, în vârstă de 29 de ani, a semnat un contract cu CSA Steaua și a fost observat în timpul reuniunii lotului echipei din Ghencea.

După retrogradarea cu CS Mioveni în Liga 2, Alexandru Buziuc nu va mai evolua în Superligă, dar nici nu va continua la echipa argeșeană. Acesta a ales să joace sub comanda antrenorului Daniel Oprița la CSA Steaua.

Tânărul atacant a fost surprins în cursul zilei de luni la baza sportivă din Ghencea, în cadrul reuniunii echipei de fotbal a CSA Steaua București. Alexandru Buziuc este considerat un jucător talentat și este așteptat să aducă un aport valoros echipei bucureștene.

Potrivit site-ului Transfermarkt, cota de piață a lui Alexandru Buziuc este evaluată la 200 de mii de euro. În acest sezon din Superligă, Buziuc a evoluat în 26 de meciuri pentru CS Mioveni, reușind să marcheze doar două goluri. Este posibil ca acest transfer la CSA Steaua să reprezinte o oportunitate pentru el de a-și redobândi forma și încrederea în sine și de a-și demonstra valoarea pe teren.

Alexandru Buziuc și-a început cariera de fotbalist la Sporting Suceava, iar ulterior atacantul sucevean a mai evoluat la formațiile: FC Vaslui, Rapid CFR Suceava, Gaz Metan Mediaș, Academica Clinceni, FCSB și CS Mioveni.

 

Sursa foto: GSP.ro

 

Total
0
Shares
Related Posts