Sponsori Sponsori

S-au luat măsuri după meciul care s-a lăsat cu o bătaie generală în Seria I din Liga a V-a

Partida dintre Polul Nord Brodina și Unirea Salcea a fost întreruptă în minutul 85, la scorul de 3-2 pentru gazde, în urma unui conflict izbucnit între ambele tabere. După ce s-au liniștit apele, oaspeții nu au mai revenit pe teren, iar arbitrul a pus capăt meciului. 

Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal a luat o decizie în cazul scandalului de la Brodina. Gazdele au fost amendate cu 300 de lei, iar timp de două etape vor avea terenul suspendat, însă cei mai ”șifonați” au ieșit oaspeții de la Unirea Salcea care au pierdut jocul la masa verde, au primit de asemenea o amendă în cuantum de 300 de lei, dar și o penalitate de 3 puncte.

Reprezentanții clubului Unirea Salcea și-au prezentat nemulțumirea pe rețelele de socializare:

”Prin această decizie AJF Suceava încurajează huliganismul pe stadioane, deci e liber la bătaie. Duminică pun câțiva băieți să-i bată pe cei de la Siminicea și eu câștig trei puncte și 300 lei amendă, cam asta înseamnă această decizie. Au judecat după articolul care au vrut, eu doar întreb ce este mai bine să protejezi integritatea corporală a jucătorilor sau să stai în teren înjurat și bătut?!”, a precizat Mihai Palaghiea, reprezentant al echipei din Salcea.

Clasamentul Seriei I a Ligii a V-a:

# Echipa M P
1 ACS Releul Mihoveni Șcheia 16 36p
2 AS Polul Nord Brodina 16 36p
3 ACS Sporting Siminicea 16 33p
4 AS Voința Zvoriștea 16 32p
5 AS Unirea Salcea 16 28p
6 ACS Viitorul Vadu Moldovei 16 26p
7 ACS Voința Hânțești 16 19p
8 FC Marginea 16 16p
9 AS Viitorul Forăști 16 8p
10 CS Sporting Voința Bunești 16 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto arhivă: Unirea Salcea  

Total
0
Shares
Related Posts