Suceava egal cu Ceahlăul, Rădăuțiul clachează pe teren propriu, iar Fălticeniul învinge la limită pe Miercurea Ciuc

Play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a a început cu stângul pentru Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți, în timp ce Șomuz Fălticeni a bifat o victorie în play-out. 

Foresta Suceava a debutat în play-off-ul Ligii a III-a cu un egal obținut în ultimul minut pe teren propriu în fața grupării pregătită de Cristi Pustai. Ceahlăul a deschis repede scorul pe Areni, în minutul 2, prin Răzvan Pîntea, iar trupa din Piatra Neamț a trecut la apărare și a așteptat greșeala adversarului având în câteva rânduri contre destul de periculoase care nu s-au lăsat cu modificări ale tabelei. Jocul echipei lui Dorin Goian a lăsat un gust amar suporterilor care nu și-au mai recunoscut favoriții din meciurile precedente. Înfrângerea din ultima etapă a sezonului regular de la Rădăuți pare să fi avut un efect negativ asupra jucătorilor lui ”Goe” care au avut probleme serioase pe Areni. În cele din urmă, Samson a adus un punct ”galben-verzilor” în minutul 90+7, în urma unui penalty.

Într-un alt meci al rundei, Bucovina Rădăuți a cedat surprinzător pe teren propriu în fața grupării CSM Bacău. Echipa antrenată de Marius Lup a început play-off-ul cu stângul, iar jucătorii lui Cristi Popovici s-au apropiat la un singur punct de locul secund grație reușitei lui Cătălin Aeroaiei din minutul 9. Băcăuanii au reușit să păstreze avantajul de un gol până la final în ciuda încercărilor disperate ale rădăuțenilor de a reuși măcar restabilirea egalității pe tabelă.

În play-out, Șomuz Fălticeni pare să nu aibă nici o emoție, iar avantajul de puncte față de urmăritoare le oferă un final de sezon care le va asigura prezența în Liga a III-a și în sezonul următor. Golul lui Andrei Alecsandru din minutul 25 a fost decisiv în lupta pentru cele trei puncte cu echipa secundă a grupării Csikszereda Miercurea Ciuc.

În runda următoare, Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți se vor întâlni pe Areni în etapa a doua a play-off-ului, în timp ce Șomuz Fălticeni va evolua în deplasare la Uricani, în fața Științei Miroslava.

Total
0
Shares
Related Posts