Noua ediției a Cupei României – faza județeană debutează săptămâna viitoare

Fotbalul mic continuă să fie în centrul atenției în județul Suceava, odată cu anunțul programului pentru primul tur din faza județeană a Cupei României. Zece meciuri, în care echipele de Liga a V-a din zonă se vor întrece, sunt programate să aibă loc miercuri, 25 octombrie, cu startul la ora 15:00. Această fază se va desfășura într-o singură manșă eliminatorie, pe terenul primelor echipe.

Programul meciurilor din primul tur este următorul:

  1. Șomuz II Fălticeni – Juniorul Fălticeni
  2. Dream Team Ipotești – ACS Valea Suhei
  3. Bradul Vama – Avântul Frasin
  4. Vânătorul Dorna Candrenilor – Larix Dornișoara
  5. Carpatic Suceava – Stejarii Dragomirnei
  6. FC Marginea – Polul Nord Brodina
  7. Viitorul Forăști – Viitorul Vadu Moldovei
  8. Voința Hânțești – Sporting Siminicea
  9. Sporting Bunești – Releul Mihoveni
  10. Voința Zvoriștea – Unirea Salcea

Turul II, programat pentru data de 22 noiembrie, va aduce în competiție cele zece echipe calificate din primul tur, dar și șase formații de Liga a IV-a. Astfel, Bradul Putna, Șoimii Gura Humorului, Juniorul Salcea, Forestierul Frumosu, Minerul Iacobeni și Sporting Poieni Solca se vor alătura competiției, sporind concurența și intensitatea jocurilor.

De asemenea, trebuie menționat că Viitorul Liteni, echipa deținătoare a trofeului, se va alătura competiției mai târziu, împreună cu alte echipe notabile, cum ar fi Moldova Drăgușeni, Juniorul Suceava, Șomuzul Preutești, Bucovina Dărmănești, Progresul Frătăuții Vechi, Rarău Câmpulung și Recolta Fântânele, în etapele optimilor de finală, programate în luna martie a anului viitor.

Total
0
Shares
Related Posts