Știința Miroslava a întrerupt seria de rezultate pozitive ale Forestei Suceava

Foresta Suceava a înregistrat primul eșec din acest sezon de Liga a III-a, însă se menține în continuare la 5 puncte de locul secund ocupat de Șomuz Fălticeni. 

Trupa lui Dorin Goian a făcut primul pas greșit în acest sezon de Liga a III-a. ”Galben-verzii” au cedat cu scorul de 2-1 în fața grupării ieșene, Știința Miroslava. În prima repriză, gazdele au deschis scorul în minutul 31 prin fostul jucător al Șomuzului Fălticeni, Franck Tchassem. Scorul de 1-0 pentru echipa ieșeană s-a păstrat până la pauză.

În partea secundă, jucătorii lui Dorin Goian au încercat în zadar să restabilească egalitatea pentru că în minutul 70, Giani Unghianu, fostul jucător al Forestei Suceava, a înscris de la punctul cu var fără a-i da vreo șansă goalkeeper-ului Toma Niga. Lucrurile aveau să se complice pentru ”galben-verzi” la acest scor, iar jucătorii lui Dorin Goian trebuiau să recupereze acum un handicap de două goluri. În minutele de prelungiri, Paul Cimbru a redus din diferență în urma unui corner, însă nu a fost de ajuns.

Știința Miroslava obține cele trei puncte la capătul unui duel în care Foresta Suceava a suferit prima înfrângere după 7 etape în care ”galben-verzii” au avut doar rezultate pozitive. De asemenea, ieșenii au marcat Forestei două goluri, mai bine de jumătate din cele pe care le-a primit gruparea suceveană în primele 7 etape.

Foresta Suceava a început partida în următoarea formulă: Niga – Cimbru, Makongo, Botezatu, Grosu, Ilie, Samson, Căinari, Filip, Muntean, Chika.  

În runda următoare, Foresta Suceava va evolua pe teren propriu într-un derby județean cu Bucovina Rădăuți. Jocul este programat să se dispute sâmbătă, 22 octombrie, începând cu ora 15:00, pe stadionul Areni.

 

Articol scris de: Adrian Negru

 

Total
0
Shares
Related Posts