Șomuz Fălticeni vrea să rămână pe poziția de lider și după jocul cu Ceahlăul Piatra Neamț

Șomuz Fălticeni – Ceahlăul Piatra Neamț, sâmbătă, 17 octombrie, începând cu ora 15:00, pe stadionul ”Constantin Jamaischi” din Fălticeni. 

Trupa pregătită de Daniel Stoica va avea parte de un alt test dificil și în această rundă. Fălticenenii vor primi vizita formației Ceahlăul Piatra Neamț într-un meci contând pentru etapa a VI-a Ligii a III-a Seria I. Nemțenii au suferit două înfrângeri în ultimele două jocuri și anunță că vin la Fălticeni să obțină puncte. Lideri după cele cinci etape disputate până acum, elevii lui Daniel Stoica vor înfrunta de două ori în doar câteva zile formația nemțeană, iar aceștia speră să repete istoria cu Foresta, formație pe care în patru zile au învins-o de două ori, atât în Cupa României cât și în campionatul Ligii a III-a.

Daniel Stoica: ”Va fi o perioadă grea, însă suntem pregătiți”

”Este o nouă săptămână care ne va pune la încercare din punct de vedere fizic și tehnico tactic. Nu vreau să-i subestimăm pe cei de la Ceahlăul. Este important să tratăm meciul ca și cum am întâlni o candidată la câștigarea campionatului. Sunt sigur că va fi greu, dar pentru asta ne-am pregătit. Dacă vom reuși să gestionăm bine această săptămână vom intra în ultimele trei runde unde vom juca doar la sfârșit de săptămână și ne va fi mai ușor.”, a declarat Daniel Stoica pentru SportSV.ro.  

De asemenea, Iulian Darabă consideră că gruparea fălticeneană va avea o perioadă destul de grea pentru că luptă pe două fronturi, însă speră ca echipa sa să se impună în ambele pentru a-și putea îndeplini obiectivul.

”Ne așteaptă încă o săptămâna dificilă cu trei meciuri importante, dubla cu Ceahlăul Piatra Neamț din campionat și din Cupa României și meciul de săptămâna viitoare din campionat de la Rădăuți. Am încredere în jucători și antrenorul Daniel Stoaica că vor gestiona foarte bine aceste 7 zile și să putem ieși învingători de pe teren după finalul acestor meciuri. Sâmbătă va fi un meci dificil, deoarece Ceahlăul vine după două înfrângeri și au nevoie de puncte, iar noi trebuie să luăm toate cele trei puncte pentru a ne putea îndeplini obiectivul propus la începutul campionatului acela de a termina în primele două echipe din seria noastră. Dacă vom avea jocul și dăruirea din repriza a doua din deplasarea de la Miroslava, cu siguranță, ne vom face meciul mult mai ușor. Nu avem probleme de lot și acest lucru contează foarte mult.”, a adăugat Iulian Darabă, directorul sportiv al clubului fălticenean. 

După jocul de campionat, Șomuz Fălticeni o va înfrunta pe Ceahlăul Piatra Neamț și în Cupa României. În cazul în care fălticenenii vor accede mai departe în competiție sunt șanse foarte mari să primească vizita unei formații de primă ligă.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton

Total
0
Shares
Related Posts