Sponsori Sponsori

Șomuz Fălticeni face primele mutări din această vară

Antrenorii Iulian Ionesi și Marius Lup, noutățile din staff-ul formației Șomuz Fălticeni.

După aproape două luni de liniște totală în fotbalul fălticenean apare și prima știre cu adevărat importantă. Iulian Ionesi și Marius Lup, cei care în sezonul trecut au dus-o pe Bucovina Rădăuți până la barajul de promovare în liga secundă au schimbat macazul ajungând la o înțelegere cu conducerea celor de la Șomuz Fălticeni.

Alături de aceștia, din staff-ul tehnic al formației fălticenene va mai face parte și Adrian Avrămia care a evoluat recent pentru Foresta Suceava. Iulian Ionesi și Marius Lup nu sunt singurele nume noi de la Fălticeni, alături de cei doi tehnicieni vin și jucătorii Vasile Dănila, Vasile Vitu, Alexandru Irimescu, Florin Antonesei, Robert Ciobanu, Alexandru Ciobanu și Vasile Chirilescu. Toți cei enumerați mai sus sunt jucători ce în sezonul recent încheiat au reușit cu Bucovina Rădăuți să câștige Seria I a Ligii a III-a.

Conducerea clubului speră să concretizeze în perioada următoare și alte transferuri, iar cel mai probabil clubul fălticenean va ținti și în acest sezon promovarea în Liga a II-a.

Articol scris de: Dragoș Negură

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts