Selim Benachour: ”Vom avea un meci dificil cu Târgu Secuiesc”

Foresta Suceava – KSE Târgu Secuiesc, sâmbătă, ora 17:00, stadionul Areni. 

În cadrul conferinței din această săptămână, antrenorul Selim Benachour și jucătorii Robert Grumezescu și Paul Mateciuc au declarat că sunt optimiști în legătură cu următorul joc și speră că odată cu schimbarea orei jocurilor din cadrul Ligii a III-a, suporterii să vină într-un număr mai mare la stadion cu promisiunea că vor da totul pentru a-i mulțumi. Deși în tur, ”galben-verzii” au pierdut cu scorul de 4-1, Selim Benachour a susținut că acel rezultat nu reflectă în totalitate evenimentele din teren și că elevii săi au făcut un joc destul de bun.

Pentru acest joc, tehnicianul Forestei se confruntă cu câteva absențe importante, însă speră ca cei care vor intra în teren să-i înlocuiască cu succes. Totodată, Selim a adăugat că echipa sa încă nu practică jocul pe care și l-ar dori, însă acesta crede că tinerii jucători veniți în această iarnă au potențial și că ar putea ajuta echipa pe viitor.

Înaintea acestei confruntări, Foresta ocupă poziția a cincea, în timp ce adversara de mâine ocupă poziția a zecea.

PONT: Având în vedere ultimele jocuri ale lui Robert Martin, cred că e un jucător ce ar trebui să fie urmărit. 

Dacă vreți să vedeți ce au declarat Selim Benachour, Robert Grumezescu și Paul Mateciuc, puteți urmări conferința integral accesând link-ul de mai jos: 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Costi Solovăstru

Total
0
Shares
Related Posts