Șanse mici ca Bucovina Rădăuți să joace restanța programată astăzi cu Sporting Juniorul Vaslui

Problemele se țin scai de formația pregătită de Iulian Ionesi care traversează în continuare o criză epidemiologică de Covid-19. 

Formația Bucovina Rădăuți nu a apucat încă să debuteze într-un joc oficial din noua ediție de campionat a Ligii a III-a, iar șansele sunt destul de mici ca aceștia să poată susține astăzi, restanța programată cu Sporting Juniorul Vaslui. Ionesi nu se poate baza pe o parte bună dintre componenții echipei, aceștia fiind testați pozitiv cu Covid-19. Chiar și în condițiile în care rădăuțenii au stat izolați conform normelor în vigoare, doar 20% dintre cei infectați în urmă cu aproximativ două săptămâni s-au refăcut.

Pe pagina oficială de facebook a formației rădăuțene a fost transmis și un comunicat de presă prin care oficialii acestora anunță că șansele ca meciul dintre Sporting Juniorul Vaslui și Bucovina Rădăuți să se dispute sunt destul de mici. În cursul zilei de astăzi, echipa pregătătiă de Ionesi urma să afle și rezultatele a încă patru fotbaliști rădăuțeni.

”Clubul nostru dorește să îi mulțumească domnului Tătar Nistor pentru tot sprijinul acordat. De asemenea dorim să-i urăm domnului primar Bogdan Loghin felicitări și mult succes! Sperăm ca CSM BUCOVINA RăDăUțI să aibă rezultate bune în continuare și să fim în fiecare an o pretendentă la promovare! De asemenea venim cu câteva precizări legate de meciul cu JUNIORUL VASLUI. Din păcate mare parte din testele efectuate în cursul zilei de luni sunt pozitive și sunt mici șanse să ne prezentăm la meciul de la Vaslui. Facem toate eforturile să onorăm competiția și vom vedea ce ne rezervă dimineața zilei de mâine. Cu toate acestea spiritul echipei nu se va pierde, băieții sunt foarte frustrați și supărați și își doresc enorm să își demonstreze valoarea pe teren, fără antrenamente de trei săptămâni este foarte greu, dar nu ne dăm bătuți!”, au transmis reprezentanții clubului printr-un comunicat postat pe o rețea de socializare. 
Meciul dintre Sporting Juniorul Vaslui și CSM Bucovina Rădăuți ar trebui să se dispute astăzi, începând cu ora 17:00 pe stadionul Municipal din Vaslui.
Articol scris de: Adrian Negru
Sursa foto: Cristian Ploșceac

 

Total
5
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts