Samson Izuogu, decisiv pentru Foresta în confruntarea cu Dante

Foresta Suceava își continuă parcursul fără greșeală de pe teren propriu. Ultima victimă a echipei pregătite de Dorin Goian a fost Dante Botoșani. Ca toate celelalte echipe ce au poposit din vară până acum pe Areni, excepție făcând UTA Arad în Cupa României, și vecinii de la Dante au plecat fără nici un punct de la Suceava.

Disputat în fața a doar 500 de spectatori pe o vreme excelentă pentru data din calendar, Foresta a învins mai clar decât o arată scorul. Unicul gol al întâlnirii a fost semnat de Izuogu Samson care în minutul 12 a prins un șut foarte bun din afara careului, mingea a prins și pământul și s-a oprit lângă bara din dreapta apărată de Ionuț Ailenei.

În afara golului, jucătorii lui Dorin Goian au mai ratat alte nenumărate ocazii de gol în special după minutul 60 prin Netbai, Chika, Mihalciuc și Ilie. La una din puținele ocazii clare oaspeții puteau restabili egalitatea însă lovitura de cap trimisă de jucătorul celor de la Dante a trecut peste poarta Forestei.

De menționat numărul foarte mic de spectatori prezenți pe stadion. Pe o vreme nemaipomenită, după o serie de rezultate mult peste așteptările oricui și în fața unui adversar destul de puternic s-au vândut la case mai puțin de 500 de bilete.

Foresta Suceava se menține pe prima poziție în clasament la șapte puncte de locul secund ocupat de CSM Bacău după 12 etape.

Articol scris de: Dragoș Negură

Sursa foto: StiriSuceava.net

Total
0
Shares
Related Posts