Recital oferit de Larix Dornișoara în ultima etapă care continuă să împartă cu Juniorul Fălticeni poziția de lider

Un prim pas greșit pentru Dream Team Ipotești de care profită Larix Dornișoara și Juniorul Fălticeni care s-au distanțat la două puncte de trupa lui Daniel Bălan. 

Larix Dornișoara este de neoprit în acest start de campionat, iar victoriile par să aducă într-adevăr victorii la Poiana Stampei. Într-un meci disputat în frumoasa bază sportivă din comuna Poiana Stampei, Larix nu a avut milă nici de Bradul Vama. Gazdele s-au impus cu scorul de 7-1 grație reușitelor semnate de Sergiu Costin (2 goluri), Nicolae Rad, Radu Apostolache și Ovidiu Hordouan (2 goluri) și un autogol al oaspeților.

Ciprian Ieșan a fost eroul formației Stejarii Dragomirnei în partida cu ACS Carpatic Suceava. Ieșan a înscris două goluri care i-au adus grupării din Mitocu Dragomirnei toate punctele puse în joc.

ACS Dream Team Ipotești și Avântul Frasin au dat-o la pace și au terminat la egalitate, scor 1-1. Pentru trupa lui Daniel Bălan a înscris Adrian Doroșcan în timp ce pentru echipa oaspete a punctat Ilie Sahlean.

Vânătorul Dorna Candrenilor a clacat pe teren propriu în fața pen-ultimei clasate a Seriei a II-a a Ligii a V-a terminând scor 2-2 cu Șomuz II Fălticeni.

Ultima clasată, Valea Suhei, le-a pus ceva probleme jucătorilor lui Eduard Lichtenstein. Juniorul Fălticeni a trecut în cele din urmă cu scorul de 4-2 de lanterna roșie. Alexandru Todica, Ovidiu Cristea, Florin Bidan și Ionuț Aioanei au înscris golurile victoriei echipei oaspete.

Clasamentul Ligii a V-a Seria a II-a după rezultatele din etapa a V-a: 

# Echipa M P
1 AS Larix Dornișoara 5 15p
2 AS Juniorul Fălticeni 5 15p
3 ACS Dream Team 5 13p
4 ACS Stejarii Dragomirnei 5 9p
5 AS Vânătorul Dorna Candrenilor 5 7p
6 ACS Bradul Vama 5 7p
7 ACS Avântul Frasin 5 5p
8 ACS Șomuz Fălticeni II 5 1p
9 ACS Carpatic Suceava 5 0p
10 ACS Valea Suhei 5 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Alex Isopel 

Total
0
Shares
Related Posts