RC Gura Humorului și Bucovina Suceava, învinse în etapa a V-a a Ligii Naționale de Rugby – Play-Out

RC Gura Humorului și CSM Bucovina Suceava nu au obținut nici un punct în această rundă a Ligii Naționale de Rugby – Play-Out.

Rugby Club Gura Humorului a pierdut la un punct diferență meciul cu RC Grivița scor 20-21. Cele două formații au avut câte 3 eseuri fiecare dintre care RC Gura Humorului a reușit să transforme unul singur în timp ce oaspeții le-au transformat pe toate trei. Formația humoreană a mai beneficiat de o lovitură de pedeapsă. n jocul dintre CSM Bucovina Suceava și Clubul Sportiv Municipal Galați, gazdele au avut două eseuri în timp ce oaspeții au avut patru. Dintre acestea, Suceava a transformat una singură, în timp ce gruparea gălățeană a transofrmat două eseuri. Gazdele au beneficiat de două lovituri de pedeapsă în timp ce oaspeții de una singură. Formația gălățeană s-a impus pe terenul de la Unirea cu scorul de 27-18.

CLASAMENT Liga Națională de Rugby – Play-Out:

În runda următoare, CSM Bucovina Suceava va evolua în deplasare cu RC Grivița, în timp ce RC Gura Humorului se va deplasa la Cluj pentru jocul cu CS Universitatea.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: RC Gura Humorului

Total
0
Shares
Related Posts