Sponsori Sponsori

Radu Pețenghea, din pompier în campion în Cupa României la culturism la categoria masters 40-44 ani

Radu Pețenghea, un pompier în vârstă de 40 de ani, a obținut titlul de campion la culturism în Cupa României, categoria masters 40-44 ani. Culturistul originar din Capu Codrului, Suceava, a demonstrat că este posibil să reușești în două domenii diferite. Pețenghea a spus că a început să facă culturism la vârsta de 18 ani și a fost mereu atras de acest sport.

Cu toate acestea, din septembrie 2016 până în martie 2021, Pețenghea a întrerupt antrenamentele de culturism. El lucrează ca pompier la ISU Bucovina Suceava încă din 2007, iar în tot acest timp și-a desfășurat activitățile în paralel. Cu toate acestea, Pețenghea a simțit mereu că lipsește ceva din viața sa și a decis să se întoarcă la sportul său preferat când în martie 2021 a reluat antrenamentele, în ciuda programului încărcat de lucru.

Radu face zilnic naveta la sală și este pregătit de antrenorul Cristi Mihai Tcaciuc de la clubul Europower Gym Suceava. În doar doi ani de muncă zilnică în sală, Pețenghea a reușit să obțină titlul de campion al Cupei României la culturism categoria masters 40-44 ani. Acesta a demonstrat că munca grea, perseverența și determinarea pot duce la realizarea obiectivelor, chiar și într-un domeniu atât de competitiv și solicitant precum culturismul.

Pețenghea a declarat că este mândru de reușita sa și speră că poate inspira și pe alții să urmeze pasiunile lor, indiferent de obstacolele care apar în cale. El a spus că sportul i-a schimbat viața și l-a făcut să se simtă mai puternic, atât fizic, cât și mental. În plus, culturismul i-a oferit o altă perspectivă asupra vieții și i-a dezvoltat disciplina și determinarea.

Total
0
Shares
Related Posts