Sponsori Sponsori

Rădăuțenii s-au reunit sub comanda lui Daniel Bălan

Rămasă fără principal după plecarea lui Dorin Goian, Bucovina Rădăuți se bazează în continuare pe aportul lui Daniel Bălan și Marius Lup. 

Bucovina Rădăuți s-a reunit luni, 20 ianuarie sub comanda noului principal, Daniel Bălan ajutat din postura de secund de către Marius Lup. Cei doi au susținut și un atrenament la care au participat nu mai puțin de 21 de jucători: portarii Puianu Ionuț – Butnariu Cristi – Zvoronciuc Dănuț și jucătorii de câmp Andrei Alecsandru – Vasile Vitu – Florin Antonesei – Vasilică Mihăeș – Abel Coajă – Mugur Florescu – Iosif Netbai – Ciobanu Robert – Radu Ungurianu – Ionel Stoian – Păiuș Daniel – Dănilă Vasile – Coroamă Cosmin – Plămadă Ionuț – Andrei Sahlean – Daniel Bejenar – Busuioc Liviu – Cosmin Țapu și Iulian Ionesi.

Noutatea de la primul antrenament o reprezintă Mugur Alin Florescu, jucătorul revenind la formația rădăuțeană după o perioadă petrecută la Aerostar Bacău.

Conducerea clubului au stabilit și programul de pregătire al jucătorilor care se vor antrena în localitate până pe data de 4 februarie. Bucovina Rădăuți va susține și două jocuri amicale, sâmbătă 25 ianuarie cu Zimbrul Siret, pe Stadionul ”Municipal” Rădăuți, de la ora 11:00 și vineri 31 ianuarie în compania celor de la LPS Suceava, pe terenul din campusul Liceului cu Program Sportiv, începând cu orele 12:00.

Totodată, tehnicienii Daniel Bălan și Marius Lup vor efectua alături de jucători un cantonament montan de 9 zile la Sucevița.

După revenirea din cantonament, rădăuțenii vor mai susține 5 partide amicale, iar la aceaestă oră se știu două dintre aceste jocuri, unul fiind cu Aerostar Bacău pe 25 februarie și cel de al doilea fiind în compania formației secunde a Botoșaniului, pe 28 februarie.

Campionatul Ligii a III-a se va relua începând cu data de 7 martie, iar pentru această dată rădăuțenii vor juca în fața propriilor suporteri meciul cu Hușana Huși.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts