Sponsori Sponsori

Publicul va face diferența pe Areni

Unu-la-unu și la Râmnicu Sărat și la Piatra Neamț. Calificarea în finala barajului de promovare în Liga a II-a se decide în retur. 

E clar că sunt unul dintre cei mai înfocați și cel mai critic fan al Forestei Suceava în același timp. La fel de clar este faptul că ”galben-verzii” n-au strălucit deloc la Râmnicu Sărat. Și tot la fel de clar e că buzoienii nu pot mai mult, însă Foresta poate și nu neapărat prin prisma unui joc slab precum cel din ultima vreme ci prin susținerea a câtorva mii de oameni.

Nu am fost, nu sunt și cu siguranță nu voi fi niciodată susținătorul ”domnitorului” Lungu din Primăria de Scaun a Sucevei 🙂 Știu, am auzit la fel ca mulți dintre voi zvonurile cum că Robert Niță ar fi făcut o declarație cu subînțeles despre șansele Forestei la barajul de promovare. Cert este că jocul echipei nu m-a încântat deloc în acest an, dar nici n-o să-i critic pentru asta, nici pe ei și nici pe Goe.

Dacă e să facem abstracție de jocul slab al grupării noastre la Râmnicu Sărat, atunci pot spune că am obținut un rezultat mare și care ne crește șansele calificării într-o eventuală finală cu Metalul Buzău sau Ceahlăul Piatra Neamț. Dacă mă întrebați pe mine, eu aș prefera să jucăm cu Ceahlăul, e o echipă a cărui joc îl cunoaște și Goian, în schimb chiar dacă în minutele în care am aruncat ochii și pe jocul de la Piatra Neamț, Metalul nu m-a încântat, chiar dimpotrivă echipa lui Pustai a jucat mai bine. Cu toate acestea, consider că în urma acestui rezultat, gruparea din Buzău pornește cu prima șansă.

Totuși, să revenim la ai noștri… De ce cred eu că publicul va face diferența?! Pentru că în ciuda multor lipsuri cu care ne confruntăm, de la bani și până la jocul slab prestat în acest an, jucătorii noștri nu au mai simțit că sunt fotbaliști poate de la duelul cu UTA Arad din Cupa României. Atunci, atmosfera și aportul publicului i-a făcut să se autodepășească și sunt convins că, și acum, împreună putem duce echipa în finală.

Sunt pesimist la fel ca mulți alți suporteri, dar cred că depinde și de noi să oferim un impuls jucătorilor, iar așa cum știți deja gândurile pozitive atrag lucruri pozitive. Sâmbătă, pe Areni, NOI suntem al 12-lea jucător!

 

Total
0
Shares
Related Posts