Primul episod din cadrul proiectului ”Turul județului la fotbal” din 2019

Luni, 25 februarie 2019, dăm start vot pentru primul episod din cadrul proiectului ”Turul județului la fotbal” din acest an.

Ne-a fost dor să asistăm la meciurile spectaculoase ale Ligii a IV-a și a V-a, ne-a fost dor să vedem pasiunea tinerilor fotbaliști față de acest sport, să vedem cum emoția îi pătrunde pe toți chiar dacă vorbim despre un fotbal la nivel amator. Și în acest an venim cu surprize, însă n-o să vi le dezvălui astăzi pe toate, dar cu siguranță vom păstra și ”tradiția” din episoadele trecute.

Ne-am bucurat în fiecare episod de interesul a câtorva mii de votanți, iar aprecierea voastră față de proiectul nostru ne face să continuăm de fiecare dată. Vă reamintim că regulile proiectului nostru sunt următoarele:

  1. Fiecare persoană are dreptul la un vot în cadrul postării de pe facebook care promovează evenimentul din săptămâna respectivă
  2. Voturile multiple sunt anulate
  3. Voturile de pe conturi false sunt anulate

În urma voturilor, alcătuim clasamentul, iar în weekend mergem pentru a vedea echipa cu cele mai multe voturi (important este ca echipa respectivă să evolueze pe teren propriu în săptămâna voturilor). Astfel, vom asista la joc în urmă căruia vom face un articol amplu despre meci și jucători, vom filma jocul pentru a face un rezumat și vom face și fotografii. La finalul jocului, îl vom premia pe cel mai bun jucător al echipei votate (indiferent că echipa votată de către voi este învinsă în acel joc) și totodată vom lua interviuri fie scrie fie video (după dorința fiecăruia), însă vom mai pregăti și alte surprize.

La finalul sezonului vom alege din toate deplasările de până atunci o echipă care ne-a impresionat din punct de vedere al fair-play-ului, dar și a organizării.

Așteptăm ca interesul vostru să fie la fel de mare față de acest proiect ca până acum.

Total
0
Shares
Related Posts