Prima participantă de Liga a V-a din acest sezon la Turul județului la fotbal

”Turul județului la fotbal” ajunge în acest weekend într-o nouă locație, fiind pentru prima dată când localitatea respectivă participă în cadrul acestui proiect. 

Într-o zonă de munte pe un stadion cochet, acolo pare să se oprească proiectul ”Turul județului la fotbal” în acest weekend. Fără a lungi prea mult acest articol și așa am întârziat destul de mult, în acest final de săptămână ne vom deplasa la Frumosu pentru a scrie povestea unei echipe tinere.

Clasamentul în urma voturilor dumneavoastră: 

  1. ACS Forestierul Frumosu 360
  2. ACS Şomuzul Preuteşti 165
  3. ACS Stejarul Cajvana 103
  4. AS Balada Ciprian Porumbescu 42
  5. FC Pojorâta 41
  6. Juniorul Suceava 6
  7. LPS Suceava 4
  8. A.S. Minerul Iacobeni 2

Așadar, duminică, 21.04.2019, ne vedem începând cu ora 14:00 pe terenul celor din Frumosu pentru a vedea duelul dintre echipa din localitate și Avântul Frasin, iar dacă Îți dorești ca echipa GalbenVerde.ro să fie prezentă la unul din meciurile favoriților tăi, te așteptăm cu voturi pe tine și prietenii tăi pe pagina noastră la următorul episodul din cadrul proiectului “Turul județului la fotbal”.

Acest proiect este susținut de Asociația Județeană de Fotbal şi NEst TV Channel.

Pentru cei care nu au văzut care sunt regulile pentru acest an din cadrul proiectului ”Turul județului la fotbal” pot arunca o privire pe link-ul următor:

https://sportsv.ro/reguli-noi-in-cadrul-proiectului-turul-judetului-la-fotbal/

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts