Petre Grigoraș, două din două | Foresta merge mai departe

Foresta Suceava se califică în 16-zecimile Cupei României după victoria cu 2-1 în fața formației Aerostar Bacău. 

”Galben-verzii” au trecut încă un test greu în acest debut de sezon, iar calificarea în 16-zecimi ar putea aduce pe Areni o formație de Liga I. Andrei Pavel și Dudu Drugă sunt doi dintre eroii Forestei din meciul de astăzi. Cei doi au întors rezultatul de pe tabelă în repriza secundă și au trimis-o pe Foresta în 16-zecimile Cupei României. Formația băcăuană a încercat din răsputeri să ducă meciul în prelungiri, însă calculele au fost date peste cap în minutul 89 când Cornel Căinari, abia intrat pe teren a obținut penalty-ul din care Dudu Drugă a înscris fără a-i oferi vreo șansă goalkeeper-ului oaspeților. În urma rezultatului de astăzi, ”galben-verzii” și-au luat revanșa în fața Bacăului după eliminarea din cupă de acum două sezoane. Pe atunci, Cătălin Vraciu înscria singurul gol al partidei din penalty, iar acum tot un penalty a decis soarta meciului.

Un lot cu jucători apropiați valoric 

Primul ”11” la meciul din campionat cu Oțelul Galați Primul ”11” la meciul din Cupa României cu Aerostar Bacău

Petre Grigoraș a făcut nu mai puțin de 8 modificări în primul ”11” față de jocul anterior. Chiar și așa ”galben-verzii” au dominat jocul cu Aerostar Bacău. În faza 16-zecimilor din Cupa României vor participa cele 18 echipe calificate din Turul IV, dar și cele 14 formații din Liga I. Această fază a competiției este programată în zilele de 24, 25 și 26 septembrie.

Sâmbătă, de la ora 17:00, Foresta Suceava va juca în deplasare un alt meci greu de campionat împotriva Științei Miroslava. Astăzi, conducerea clubului ieșan a anunțat venirea pe banca tehnică a lui Cristi Popovici. Probabil că această mutare a venit pe fondul aducerii lui Petre Grigoraș pe banca Forestei sau poate că este o pură întâmplare aducerea unui nou antrenor înaintea unui joc important. Cât despre adversarii Forestei de astăzi, Aerostar Bacău va primi vizita pe teren propriu a formației Bucovina Rădăuți.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Costi Solovăstru

Total
0
Shares
Related Posts