O super gală Colosseum Tournament, vara viitoare, în Cetatea de Scaun a Sucevei

Județul Suceava va găzdui o nouă gală Colosseum Tournament în vara anului viitor, iar organizatorii anunță că de această dată va fi ceva unic în lume. 

Vara viitoare, Cetatea de Scaun a Sucevei va fi gazda unei gale Colosseum Tournament care va avea parte o serie de particularități ce o recomandă să fie unică în lume. Organizatorii anunță opt meciuri internaționale cu sportivi români ce vor lupta împotriva unor sportivi de pe trei continente. Vor fi și două dueluri pentru centura mondială, dar cel mai important lucru este și faptul că evenimentul va fi transmis în peste 80 de pe patru continente, iar acest lucru va face ca Cetatea de Scaun să se bucure de o promovare la scară largă.

Gabriel Georgescu: ”Filarmonica George Enescu din Botoșani va asigura muzica de intrare în ring a sportivilor”

”Pentru prima dată în lume vom avea filarmonică, noi vom folosi filarmonica de stat George Enescu de la Botoșani pentru că este aproape și Suceava este obișnuită cu această filarmonică. Oamenii de acolo sunt extraordinari, ei vor asigura tot ce înseamnă muzica de intrare a sportivilor, niciodată într-o gală de kickboxing, în istoria acestui sport, o filarmonică nu a asigurat fundalul sonor pentru intrarea sportivilor. După ce evenimentul sportiv se încheie vom avea un eveniment muzical ca să încheiem un moment deosebit într-o locație absolut specială. Vreau să vă spun că evenimentul este transmis național pe DigiSport și internațional pe FightBox și încă trei platforme online din America, în 80 de țări pe patru continente. Este o expunere fantastică a acestui monument istoric și pe noi ne obligă să creăm ceva unic. ”, a transmis Gabriel Georgescu, managerul Colosseum Tournament.

De altfel, sucevenii se vor putea bucura și de o producție video precum cea de la Hollywood.

”Ceea ce vom face noi este unic. Pentru prima dată în România vom avea o producție de Hollywood, unul dintre partenerii noștri din 2023 care tocmai a semnat cu noi și care cu mândrie anunțăm că este cel care a realizat scenele de acțiune din seria de filme «Mission impossible» de la Hollywood se va ocupa de producția video. Este ceva fantastic.”, a mai adăugat Gabriel Georgescu.

Omul de afaceri, Cristi Varașciuc, cel care deține și restaurantul ”4 mese” din cartierul Obcini din municipiul Suceava, este unul dintre oamenii pasionați de kickboxing și care mai mereu a răspuns pozitiv oganizatorilor Galei Colosseum Tournament. Varașciuc a mai transmis că acest eveniment este un promotor al Cetății de Scaun din Suceava, iar acest lucru vine în beneficiul tuturor agenților economici din județ.

”Partenerii noștri au realizat magnitudinea acestui eveniment și susțin sportul de performanță. Sunt mândru ca sucevean, bucovinean că pot ajuta la promovarea Cetății de Scaun și că milioane de oameni vor vedea cu ce ne mândrim.”, a conchis afaceristul Cristi Varașciuc.

Organizatorii au anunțat că în luna martie sucevenii, dar și cei pasionați de acest sport vor face cunoștință cu sportivii care vor lupta în gala Colosseum Tournament din vara anului viitor.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts