N-a fost să fie…

Clubul Sportiv Universitar din Suceava a înregistrat a doua înfrângere din două meciuri oficiale în acest an, iar situația din clasament se complică. 

Echipa pregătită de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei a suferit o nouă înfrângere în Liga Zimbrilor în fața formației SCM Politehnica Timișoara. ”Alb-violeții” erau condamnați la retrogradare înaintea acestui duel, iar un eventual eșec în fața sucevenilor le-ar fi diminuat șansele de salvare și mai mult. Timișorenii au controlat partida de la un capăt la altul, iar ”universitarii” suceveni rămân fără victorie în meciurile oficiale din 2023.

În prima repriză, gazdele au intrat la vestiare cu scorul de 17-14, iar cele trei goluri diferență nu au mai putut fi recuperate de handbaliștii lui Petru Ghervan. Repriza secundă a fost similară primei, timișorenii obținând victoria la șase goluri diferență după 37-31. Eșecul suferit în fața echipei timișorene i-a adus pe suceveni mai aproape de linia fierbinte cu un punct peste locurile retrogradabile.

CSU din Suceava: Makaria, Simulescu – Gavriloaia (8 goluri), Stanciuc (6 goluri), Tîrzioru (2 goluri), Zarițchi (2 goluri), Csog (2 goluri), Radu (2 goluri), Loic (2 goluri), Lupu (2 goluri), Bruj (2 goluri), Ștefan (1 gol), Bologa (1 gol), Balazs (1 gol), Kbilashvili, Vizitiu.

”Universitarii” suceveni vor debuta, miercuri, 15 februarie, în Cupa României, pe terenul divizionarei secunde Universitatea Cluj.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: SCM Politehnica Timișoara

Total
0
Shares
Related Posts