Măriuța Magdalena Bahnean – tânăra care și-a făcut loc în lumea arbitrajului la numai 17 ani

Cunoaștem o nouă poveste a unei tinere arbitru pentru care pasiunea pentru acest sport a făcut-o să urmeze o astfel de carieră, iar la cei 17 ani ai săi Măriuța speră ca într-o zi să arbitreze la cel mai înalt nivel. 

Elevă la Liceul Tehnologic Ion Nistor – profil Științe Sociale, Măriuța a aflat despre cursurile pentru arbitri de fotbal și a început să viseze la această meserie, în ciuda tuturor părerilor negative venite din partea celor din jurul ei. Tânăra spune că a depășit de mult opiniile limitative ale altora și încearcă să muncească pentru a-și îndeplini visul.

Cu ambiție și determinare, Măriuța și-a urmat visul și a ajuns să fie arbitrul unor meciuri de fotbal, iar fiecare experiență a fost specială și memorabilă.

”Mulți nu m-au susținut în meseria asta spunându-mi că este o treabă pentru băieți nu pentru fete, chiar și părinții mei erau foarte reținuți din acest punct de vedere, însă atunci m-am ambiționat și mai tare și am vrut să le demonstrez că și o fată poate fi arbitru. Pot spune că cel care m-a susținut cel mai mult a fost profesorul meu de sport și căruia țin să-i mulțumesc pentru acest impuls pe care mi l-a oferit.”, a spus tânăra arbitru.

Deși nu a întâmpinat dificultăți majore, Măriuța a avut parte de unele nemulțumiri din partea jucătorilor și a trebuit să se obișnuiască cu astfel de reacții. Cu toate acestea, tânăra a reușit să-și păstreze calmul și să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat, adică arbitrajul.

În afară de fotbal, gătitul este una dintre pasiunile Măriuței. Cu toate acestea, tânăra a spus că își dorește să continue să fie arbitru și să se concentreze pe cariera sa în sport. În viitor, Măriuța și-ar dori să-și continue studiile în domeniul sportului și să își urmeze pasiunea.

Aceasta le îndeamnă și pe alte fete să nu se lase influențate de opiniile negative ale celor din jur și să urmeze visul lor, indiferent de genul meseriei. Cu ambiție și perseverență, fetele pot face orice își doresc și pot depăși orice obstacol care li se pune în cale.

”Le sfătuiesc pe fete să nu asculte de gura lumii și dacă chiar vor să facă lucrul ăsta să se ambiționeze și să le arate tuturor că și o fată poate fi arbitru și chiar poate să o facă mai bine decât un băiat. Le urez noroc și să muncească pentru a-și îndeplini visurile.”, le încurajează Măriuța pe tinerele care vor să urmeze o astfel de carieră.

Măriuța Magdalena Bahnean a devenit deja o sursă de inspirație pentru toți tinerii care își doresc să își urmeze visurile și să își facă loc în lumea sportului, iar cu siguranță vom mai auzi de ea.

Total
9
Shares
Related Posts